Ana SayfaÜnlülerZeynep Bastık En Büyük Hayalini Açıkladı

İlgili Postlar

Zeynep Bastık En Büyük Hayalini Açıkladı

Son dönemde açtığı Youtube kanalında yaptığı cover şarkılar ve düetlerle adından söz ettiren genç şarkıcı Zeynep Bastık sosyal medya hesabında en büyük hayalini açıkladı. Detaylar haberimizin devamında…

Zeynep Bastık Kimdir?

Zeynep Bastık’ın En Büyük Hayali

Bir dönem çıkardığı albümlerle beklediği başarıyı yakalayamayan Zeynep Bastık’ın yıldızı açtığı Youtube kanalı ile parlamıştı. Kendi evinde akustik formda söylediği şarkılar ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan şarkıcı Mustafa Sandal ve Murat Dalkılıç gibi isimlerle de düet yaptı.

zeynep-bastik

Genç şarkıcı sosyal medya hesabından takipçileri tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Bastık bir takipçisinin “En Büyük Hayaliniz Ne?” sorusuna cevap olarak nişanlısı ile çekilmiş bir fotoğrafını yayınlayarak şu notu ekledi;

“En başta sağlıklı ve huzurlu olmak istiyorum. Hayatlarınızın içinde uzun yıllar şarkı söyleyerek, varolmak istiyorum. Yaşamım boyunca gücümü iyiye ve iyiden yana kullanabilmek, bir gün ölüp gittiğimde arkamda kalıcı şeyler bırakabilmek ve sevgiyle hatırlanmak istiyorum. Ve bu fotoğrafa en az iki kişi daha eklensin istiyorum. Başka da bir hayalim yok.”

Reklam Yüzü Oluyor

Şarkıcı geçtiğimiz aylarda yaptığı reklam anlaşması ile gündem olmuştu. Hercai dizisi ile yıldızı parlayan ve Cedi Osman ile yaşadığı aşk çok konuşulan Ebru Şahin’e ünlü bir çorap markası teklif götürmüştü.  500.000 tl’lik teklifi ücreti az bulduğu için kabul etmeyen Ebru Şahin’in ardından firma  Bastık’a reklam yüzleri olması için teklif götürmüştü. Daha öncede ünlü markaların reklam yüzü olan sempatik şarkıcı ünlü çorap firmasının teklifini kabul etmişti. Şarkıcı 3 aylık anlaşma imzaladığı firmanın reklamının jingle’ını yazıp besteleyip, söyleyecek ve reklam filminde rol alacak.

Ebru Şahin Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler