Ana SayfaDedikoduZerrin Özer Hakkında İnanılmaz Gerçek!..Ünlü Sanatçı Kiminle?

İlgili Postlar

Zerrin Özer Hakkında İnanılmaz Gerçek!..Ünlü Sanatçı Kiminle?

Türk pop müziğinin en güçlü seslerinden olan sanatçı Zerrin Özer, geçtiğimiz yıl Murat Akıncı ile dünya evine girmiş ve eşi evlendiği gecenin sabahında “dolandırıcılıkla” ile suçlanmıştı. Sonrasında ünlü sanatçı, uzaklaştırma kararı aldığı Murat Akıncı ve aynı suçlamalarda adı geçen Murat Akıncı’nın annesiyle aynı evde yaşıyor haberi magazin gündemini sarstı. Nasılmı? Detayları Haberimizde..

Zerrin Özer, Dolandırıcılıkla Suçlandığı İçin Boşandığı Eski Eşiyle Barıştı Mı?

Zerrin Özer Hakkında İnanılmaz Gerçek!..Ünlü Sanatçı Kiminle?

Temiz magazin ekibinden Seyhan Erdağ’ın yapmış olduğu özel habere göre usta ses Zerrin Özer’in boşandığı eşi Murat Akıncı ve Murat Akıncı’nın annesi Sevilay Öztürk’ün, Zerrin Özer’in Zekeriyaköy’deki villasında beraber kalıyor.

Zerrin Özer kimdir?

Ünlü sanatçı’nın, boşandığı eşi Murat Akıncı’nın hakkındaki iddiaların peşinden boşanma davası açmış, ikili resmi olarak da ayrılmışlardı.

Zerrin Özer; “Ara Sıra Görüşüyoruz”

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, TRT Müzik ekranlarındaki programı sürerken Uçankuş muhabirine “Murat benim için çok kıymetli. Karşılıklı sevgi devam ediyor. Ara sıra görüşüyoruz, ara sıra telefonda konuşuyoruz. Çok büyük olaylar yaşandı. Ama ben onların ciddiyetine asla inanmadım. Ben şu an size ‘Murat’la görüşmüyoruz’ dersem ve bizi görürseniz, bu ilişkiye ve kendime saygısızlık etmiş olurum. ‘Saygı duymadığın bir insanla neden görüşüyorsun?’ olur” şeklinde ifade etmişti..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler