Ana SayfaDizilerZahide Yetiş'in Programına Katılan Aynur'un Muhteşem Değişimi

İlgili Postlar

Zahide Yetiş’in Programına Katılan Aynur’un Muhteşem Değişimi

Zahide Yetiş‘in programına katılan ve sakalları ile gündeme gelen Aynur’un muhteşem değişimi, izleyicileri şaşkına çevirdi. Yaklaşık 10 yıldır sakallarıyla mücadele ettiğini söyleyen Aynur, son haliyle çok büyük bir değişime uğradı ve güzelleşti.

Aynur'un muhteşem değişimi

Show TV’de yayınlanan Zahide Yetiş‘le programına geçtiğimiz haftalarda katılan, 40 yaşındaki Aynur adlı bir kadın, sakallı görüntüsüyle izleyicileri şaşırtmıştı.

aynurun muhteşem değişimi

Sakalları yüzünden sözlüsü tarafından terk edilen Aynur, 10 yıldır erkekler gibi uzayan sakallarından muzdarip olduğunu söylemişti.

Aynur'un muhteşem değişimi

Hatay’dan gelerek Zahide Yetiş’in programına katılan biçare kadın, 30 yaşından beri sakallarının çıktığını, ağda veya cımbızla tüylerini almasına rağmen, bir türlü mücadele edemediğini dile getirmişti.

Aynur'un muhteşem değişimi

Sakallarından rahatsız olan Aynur’a epilasyon, çeşitli cilt bakımı uygulamaları da yapıldı. En büyük hayali yuva kurmak olan genç kadının, yüzüne ve saçlarına yapılan çeşitli işlemler onu bambaşka birine dönüştürdü.

İşte Aynur’un son hali…

Aynurun muhteşem değişimi

Yeni ve asıl doğal haline kavuşan Aynur, yeni halini çok beğendiğini söyledi. Son haliyle, çok mutlu olduğu da gözlerinden okunuyor.

Aynur'un muhteşem değişimi

Aynur, önce sakallı haliyle şaşkına çevirmişti, şimdi de son haliyle…

Aynur'un muhteşem değişimi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler