Ana SayfaÜnlülerYusuf Güney Gözaltına Alındı

İlgili Postlar

Yusuf Güney Gözaltına Alındı

Ülkemizin dört bir yanında yangınlar devam ederken can sıkan haberler de gelmeye devam ediyor. Yangın bölgesindeki isimler arasında olan Yusuf Güney’le ekipler arasında tartışma yaşandı. Yusuf Güney gözlatına alındı. İşte detaylar;

Manavgat Küle Dönmek Üzere!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan yangın tüm tehlikesiyle devam ediyor. 13 sene sonra yaşanan bu büyük yangın tüm müdahelelere rağmen söndürülemiyor. Büyük bir hızla devam eden yangın tüm ormanı küle çevirmek üzere. Yaşam yelerini de tehdit eden yangının Kızıldağ’ı aşması halinde bölgedeki yerleşim yerleri Demirciler Mahallesi, Köprülü Kanyon’un bulunduğu Beşkonak Mahallesi yangından zarar verebileceği aktarılıyor.

Yusuf Güney Kimdir?

Yusuf Güney Gözaltına Alındı

Bölgedeki sürdürülmekte olan yangın söndürme çalışmalarına yangın söndürme tüpleriyle destek veren  Yusuf Güney, dün gece Çardak Mahallesi Balamut mevkisinde, memurlarla tartıştı. Konuyla ilgili iddiaya göre Güney, belirttiği yerlere müdahale etmedikleri için bölgedeki orman memurlarkarıyla tartışarak üzerlerine yürüdü ve yanındaki tabancasıyla birkaç el havaya ateş etti. Olay üzerine bölgede bulunan jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Güney, Taşağıl Jandarma Karakolu’na götürüldü. Yusuf Güney’in karakoldaki sorgusu devam ediyor.

Yusuf Güney Taksi Şoförüyle Gergin Anlar Yaşadı!

“İnsanlar Bizi Dinlemiyor”

Yusuf Güney olaydan önce yaptığı açıklamada “Yangının mahalleye geleceği belliydi. Bütün vatandaşları tek tek uyardık ama kimse bizi dinlemedi. Onları da anlıyorum. Her birinin evi, eşyası kıymetli, ancak yangının şakası yok. Bir kısmı tahliye edildi, ancak büyük kısmı tahliye edilememişti. Sırtköy Mahallesi şu an tamamen yandı. İnsanlar bizi dinlemiyor, umarım yaşamını yitiren yoktur” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler