Ana SayfaKimdirYusuf Demirkol Kimdir?

İlgili Postlar

Yusuf Demirkol Kimdir?

Yusuf Demirkol kaç yaşında? Yusuf Demirkol aslen nereli? Yusuf Demirkol nereli? Yusuf Demirkol hangi burç? Yusuf Demirkol albümleri? Yusuf Demirkol biyografisi? Yusuf Demirkol kimdir gelin haberimizden birlikte bakalım…


Bugün Doğan Ünlüler

Yusuf Demirkol kaç yaşında? Yusuf Demirkol aslen nereli? Yusuf Demirkol nereli? Yusuf Demirkol hangi burç?

Yusuf Demirkol, 3 Ocak’ta Ankara‘da dünyaya geldi. Yusuf Demirkol Oğlak burcudur ve 38 yaşındadır.

Yusuf Demirkol kimdir?

İlerleyen yıllarda (1997) Kıbrıs‘a yerleşti. 2 yıl sonra tekrar Ankara’ya döndü. Zakkum grubunun solisti, gitaristi ve bestecisidir. 1980 doğumlu sanatçı Yusuf Demirkol Lise eğitiminin ardından 1997 yılında bir süre Kıbrıs’ta yaşamış 2 yıl sonra tekrar Türkiye’ye dönüş yapmıştır.  Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü Lisans eğitimi alan Yusuf Demirkol aslen Ankara’lıdır ve Ankara doğumludur. 2005 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden lisans eğitimini tamamlan Demirkol eğitim hayatına devam ederek yüksek lisansını da yaptı.

Sanatçı Yusuf Demirkol, 1999 yılında Cem Senyücel ve Eren Parlakgümüş ile birlikte “Raindog” adlı müzik grubu kurdular. İlk olarak Sinema Bar’da sahne aldılar. Ankara barlarında müzik yaptılar. Emre Yılmaztürk 2003 senesinde guruba katıldı. Ankara ‘da Raindog olarak ünlendiğinde ağırlıklı olarak İngiliz grupların şarkılarını içeren bir repertuarla sahneye çıkıyorlardı. Daha sonra kendi yazdıkları Türkçe sözlü parçaları kaydedip bu gurubun adını 2007 yılında “Zakkum” olarak değiştirdiler ve ilk albümleri ‘Zehr-i Zakkum’u yayınladılar. 2009 yılında askerliğini kısa dönem olarak Mersin, Taşucu’nda 5 ay yaptı.

Yusuf Demirkol’un albüm serüveni

Sanatçı Yusuf Demirkol’un da içinde olduğu “Zakkum” olarak adı değiştirilen gruplarıyla ilk albümleri ‘Zehr-i Zakkum’u yayınladılar. 2011 yılında ikinci albümleri ‘13’ü piyasaya sürdü. ‘Yüzük’ adlı çıkış parçalarından sonra ‘Anason’ adlı parçalarına klip çekildi.

Yusuf Demirkol’un yapmış olduğu albümler

2007 – Zehr-i Zakkum
2011 – 13
2012 – Ben Böyle Değildim
2013 – Hergün Sonbahar

Yusuf Demirkol’un çekmiş olduğu Klipler

“Ah Çikolata”
“Zehr-i Zakkum (düet Teoman)”
“Ahtapotlar”
“Hipokondriyak”
“Anlıyorsun”
“Yüzük”
“Anason”
“Ahtapotlar (Akustik)”
“Ben Böyle Değildim”
“Ben Ne Yangınlar Gördüm”
“Her Gün Sonbahar”
“Gidiyorum Yolcu Et”
“Gökyüzünde”
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler