Ana SayfaKimdirKanat Heparı Kimdir?

İlgili Postlar

Kanat Heparı Kimdir?

Kanat Heparı kaç yaşında? Kanat Heparı aslen nereli? Kanat Heparı nereli? Kanat Heparı hangi burç? Kanat Heparı dizileri? Kanat Heparı filmleri, Kanat Heparı kimdir? Kanat Heparı kaç yaşında? Kanat Heparı gerçek adı? Kanat Heparı eski hali? Kanat Heparı son hali? Kanat Heparı biyografisi?


Bugün Doğan Ünlüler

Kanat Heparı kaç yaşında? Kanat Heparı aslen nereli? Kanat Heparı nereli? Kanat Heparı hangi burç? Kanat Heparı gerçek adı?

Kanat Heparı, 5 Ocak  tarihinde İstanbul‘da dünyaya geldi. Tam adı Uzay Kanat Heparı’dır. 23 yaşında olan Kanat Heparı, oğlak burcudur.

Kanat Heparı kimdir?

25 yaşında motosiklet kazasında hayatını kaybeden Uzay Heparı ve eşi Zeynep Tunuslu‘nun oğludur. Babası öldüğünde annesi ona 3 aylık hamile idi. “Güneşin Kızları” adlı dizide “Mert” karakterini oynayan Kanat Heparı kimdir, gelin hep birlikta haberimizden bakalım… Oyuncu Kanat Heparı lise eğitimini İstanbul‘da Enka Lisesinde yaparken kazandığı bir burs ile ikinci sınıfta gittiği ABD’de New York‘un bir kasabasında yatılı olarak gördü. Lise yıllarında Darüşşafaka’da basketbol oynadı. Piano çalmasını biliyor, basgitar çalıyor. Kanat Heparı, Bilgi Üniversitesi Tv Haberciliği ve Programcılığı bölümünde öğrenciliği devam etmektedir. Kanat Heparı’nın oyuncu koçluğunu Burak Sarımola yapmaktadır. Kanat Heparı, Kanal D ekranlarında 18 Haziran 2015 tarihinde Sadullah Çelen yönetmenliğinde başlayan “Güneşin Kızları” adlı dizide “Mert” karakterini oynamaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Burcu Özberk, Sarper Arda, Meltem Gülenç, Teoman Kumbaracıbaşı, Funda İlhan gibi isimler yer almaktadır.

Kanat Heparı’nın özel hayatı

Uzay Heparı, 1993 yılında modacı Zeynep Tunuslu ile evlendi. 20 Mayıs 1994 günü ise, motosikletiyle giderken Etiler Koç Köprüsü’nde Demet Akbağ’ın arabasına arkadan çarptı ve 11 gün sonra vefat etti. Duyanları hayrete düşüren kimilerinin ilk defa duyduğu bir geçmiş… Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu’nun 25 yıl boyunca küs kalmasına neden olan, aşk ilişkileri ve evliliğiyle de hala zaman zaman gündeme gelen Uzay Heparı’nın kim olduğu, yeni nesil tarafından merak ediliyor. 1994 yılında kaybettiğimiz sanatçının hayat hikayesi, biraz üzücü, çokça trajik. Ama en çok da imzasını attığı besteler, aranje ettiği şarkıları dinlerken anıyoruz onu. Bugün yaşasaydı 49 yaşına girecekti Uzay Heparı. Kanat Heparı, iyi ki bu dünyadan geçmiş diyerek, birçok macera sığdırdı hayatına.

Kanat Heparı’nın… Bakalım geçmişte neler yaşandı?

Yıldız Tilbe’nin henüz şöhret olmadığı, Sezen Aksu’nun ise yavaş yavaş Türk pop müziğine yön vermeye başladığı 90’lı yılların başı… O zamanlar Yıldız Tilbe, Sezen Aksu’nun vokalistiydi. İşte o sıralarda 25 yıllık küslük başladı. Peki ne olmuştu? Yıldız Tilbe ile Sezen Aksu’nun arasının açılmasına sebep olan Uzay Heparı ile olan ilişkisiydi… 1991 yılında İzmir’de gittiği bir pavyonda sahnede şarkı söyleyen genç bir kadını gördü Sezen Aksu. Sesinden öyle etkilendi ki, sahnedeki kadını İstanbul’a getirdi. O genç kadın, Yıldız Tilbe’ydi… Sezen Aksu, Yıldız Tilbe’ye evini açtı ve bu sayede Tilbe’nin müzik kariyeri yükselişe geçti…Müzisyen ve besteci Uzay Heparı ise o sıralarda Sezen Aksu’nun sevgilisiydi. 1992 yılında, Sezen Aksu’nun dünyasını başına yıkan o malum olay yaşandı. Vokalisti Yıldız Tilbe ile sevgilisi Uzay Heparı ile birlikte oldu. Bunu öğrenen Sezen Aksu, Yıldız Tilbe’yi evinden kovdu ve vokalistliğinden de çıkardı. Tabii sevgilisini de terk etti.

Kanat Heparı’nın Filmleri ve Dizileri

2015 – Güneşin Kızları () (Tv dizisi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler