Ana SayfaDünyaYoutube'da 24 saatte en çok izlenme rekoru az kalsın kırılıyordu!

İlgili Postlar

Youtube’da 24 saatte en çok izlenme rekoru az kalsın kırılıyordu!

Sanatçıların şu anda yeni yarış alanı Youtube olurken Youtube’da 24 saatte en çok izlenme rekoru az kalsın kırılıyordu. İşte detaylar.

Sosyal platform Youtube, gücünü günden güne arttırırken sanatçılar için de prestij alanı oluyor. En çok dinlenen, Youtube’da 24 saatte en çok izlenme rekoru gibi durumlarla birbiriyle yarışan ünlü isimler yeni şarkı ve klipleri ile sosyal ağın da yükselişine katkı sağlıyor.

Youtube’da 24 saatte en çok izlenme rekoru kim tarafından kırılıyordu?

Geçtiğimiz günlerde popüler Koreli müzik grubu BTS yeni klibi ile az kalsın Youtube’da 24 saatte en çok izlenme rekoru kırıyordu. Klibin yayınlanması ile birlikte bu alanda çok hızlı bir giriş yapmayı başaran BTS, 24 saat içerisinde 41 milyon izlenme elde ederek rekor kırarken yeni parçası Fake Love bu konuda oldukça iddialı giriş yaptı. Daha önce DNA klibi ile 21 milyon izlenme alan BTS, en çok izlenen ikinci şarkısında değişikliği böylece gerçekleştirmiş oldu ve Fake Love, DNA’yı geçti.

Youtube’da 24 saatte en çok izlenme rekoru kırılamadı!

BTS Fake Love ile çok iddialı bir giriş yapsa da rekor kırmayı başaramadı. 24 saat içinde en çok izlenen ikinci video olan bu klip Taylor Swift’in Look What You Made Me Do klibinin arkasındaki yerini aldı. Taylor Swift 24 saate 43,2 milyon izlenme alarak kırılması güç bir rekora imza atarken, bu tarihten itibaren sanatçıyı en çok zorlayan BTS oldu.

Sipariş rekoru kırdı

Youtube’da rekor kırılamasa da Love Yourself: Tear albümü sipariş rekoru kurmayı başardı. Güney Kore’de siparişlerin açılması ile birlikte oldukça etkin bir şekilde ilgi gören albüm, ilk haftasında 1,44 milyon sattı. Amerika’da iTunes’da liste başı olan albüm, beklentileri oldukça yükseltmiş durumda. Şimdi gözler diğer rekorların kırılıp kırılamayacağına çevrildi.

Fake Love rekor kırabilir mi?

Yayınlandıktan sonra 65 milyon izlenme rakamını geçmeyi başaran klibin diğer rekorları kırıp kırmayacağı merak ediliyor. Klip 02.08.2018 saat 12.00 itibari ile 255 milyon görüntülenme almış durumda. Klip 6,8 milyon beğen, 282 bin ise dislike almış durumda. Videonun yorum sayısı ise 1 milyon 750 bin 522. Videonun bu hızla farklı rekorlar kırması oldukça kolay görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler