Ana SayfaDünyaRapçilerin kavgası ortalığı birbirine kattı!

İlgili Postlar

Rapçilerin kavgası ortalığı birbirine kattı!

Fransa’nın en ünlü isimlerinden olan Booba ve Kaaris havaalanında karşı karşıya geldi. Rapçilerin kavgası havaalanını da birbirine kattı.

Fransa’nın en ünlü rapçilerinden olan Booba ve Kaaris’in birbirine karşı düşman olduğu herkes tarafından biliniyordu. Katıldığı programlarda ve yaptıkları açıklamalarda birbirlerine karşı her zaman sitem dolu sözler söyleyen iki rapçi, Orly Havalimanında aynı anda yer aldı. Birbirini gördükten sonra iki rapçinin de sinirlendiği görülürken gergin ortam kısa sürede rapçilerin kavgası ile karıştı.

Rapçilerin kavgası dünya gündeminde!

Fransa’nın popüler iki rapçisinin kavga etmesi kısa süre içerisinde tüm dünyada gündeme geldi. İki ismin birbirine karşı çok sert bir şekilde vurduğu kavgada yumruklar, tekmeler önlenemedi. Havaalanının güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen kavganın bir bölümü sızdı.

11 kişi gözaltına alındı

Kavga nedeniyle havaalanında herhangi bir işlem yapamazken uçuş da ertelendi. Araya güvenlik görevlilerin girmesi ile birlikte taraflar sakinleştirilirken kavga sonrasında 11 kişinin gözaltına alındığı ve ifadelerin alınmaya başlandığı belirtildi.

Aynı uçağa denk gelmişler

İki şarkıcının aynı anda havaalanında olmasından ziyade aynı uçak için bilet aldığı öğrenildi. Barcelona’da konser verecek olan iki isim konsere gitmek için aynı uçağı tercih etti. İki ismin birbirine karşı neden kin beslediği ise tam olarak bilinmiyor. Gündemde yer alna iddialara göre ise Kaaris’in, Booba sayesinde “Kalash” isimli şarkısını çıkartarak ünlü olduğu söyleniyor. Bu nedenle de ikilinin arası açılmış.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler