Ana SayfaÜnlülerYonca Evcimik'ten eski eşi Harun Özakıncı'ya sitem

İlgili Postlar

Yonca Evcimik’ten eski eşi Harun Özakıncı’ya sitem

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, eski eşi Harun Özakıncı ile YouTube üzerinden sohbet etti. Eski fotoğrafları yayınlayan Özakıncı’ya tepki gösteren Evcimik, “Sen kendi kıymetini bilemedin, kusura bakma! Entel dantel işlerle uğraştın. Yok yönetmen olayım… Manken olsaydın daha iyiydi” sözleriyle eski eşine takıldı

Şarkıcı ve oyuncu Yonca Evcimik, üç yıl evli kaldığı ve 1997’de boşandığı eski eşi Harun Özakıncı’nın YouTube kanalına konuk oldu. Evcimik, eski eşi ile geçmişteki anılarından bahsederken itiraflarda da bulundu.

Samimi açıklamalarda bulunan Yonca Evcimik, bir dönem Özakıncı’nın saçını oksijenli su ile zorla açtığını dile getirdi.

Programın bir bölümünde eski fotoğrafları yayınlayan Harun Özakıncı’ya tepki gösteren Evcimik, “Sen kendi kıymetini bilemedin, kusura bakma! Entel dantel işlerle uğraştın. Yok yönetmen olayım… Manken olsaydın daha iyiydi. Amma çok reklamını yaptın” sözleriyle, eski eşine takıldı.

Evcimik’in son çıkardığı ve çok tartışılan ‘Ayıp Şeyler’ adlı şarkısına destek verdiğini söyleyen Harun Özakıncı, eski eşine şu an konuyla ilgili ne düşündüğünü sordu.

“Ben yaptığım işin her zaman arkasındayım” diyen Yonca Evcimik, kimsenin ne dediğiyle ilgilenmediğini sözlerine ekledi.

57 yaşındaki Yonca Evcimik, konuyla ilgili şunları söyledi:

En yakın arkadaşlarım şarkıya destek verip, ‘Arkandayız! Helal olsun!’ derken şarkıya gösterilen tepkilerin ardından korkup, bir anda geri adım attılar. Bunu kara kaplı defterime yazdım. Ben zamanla anlaşılacak bir iş yaptım.

Şarkıda anlattığım ülkemizde örneklerini gördüğümüz şeylerdi. Son zamanlarda hem sanat hem iş dünyasından hemcinslerimin ‘Kadın kadının düşmanıdır’ açıklamalarını görüyorum.

Oturup bu sonuca nereden vardıklarını tartışmak lazım. Ben söylediklerimden sorumluyum, insanların anladıklarından değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler