Ana SayfaÜnlülerJennifer Lopez: Zamanı durduramadığım için kalbim kırık

İlgili Postlar

Jennifer Lopez: Zamanı durduramadığım için kalbim kırık

Jennifer Lopez’in şarkıcı Marc Anthony ile evliliğinden dünyaya gelen ikiz çocukları Max ve Emme, 13 yaşına bastı. Kızının ve oğlunun büyümesinin heyecanını takipçileriyle paylaşan Lopez, “Zamanı durduramadığım için kalbim kırık. Anneniz sizi sonsuzluğun da ötesinde seviyor” ifadelerini kullandı

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, ikiz çocukları Max ve Emme’nin 13. yaş gününü kutladı. Güne kızına ve oğluna yatakta kahvaltı yaptırarak başlayan Lopez, daha sonra Emme için bir sürpriz hazırladı. 51 yaşındaki şarkıcı, çocuklarının büyümesinin heyecanını ve mutluluğunu da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Emme, doğum günü hediyesi olarak ünlü müzisyen Lenny Kravitz’ten gitar dersi aldı.

“GERÇEK SEVGİNİN ANLAMINI ÖĞRENDİM”

Çocuklarının bu kadar çabuk gençliğe doğru yol almasına inanamadığını belirten Jennifer Lopez, “Bir kar fırtınasının ortasında onları kollarımda taşıdığımdan bu yana 13 yıl geçtiğine inanamıyorum” dedi. ”Lopez, kızı ve oğlu sayesinde hayatını yeniden düzene koyduğunu ve gerçek sevginin anlamını öğrendiğini de sözlerine ekledi. Bu sabah çok çeşitli duygular hissediyorum” diyen Jennifer Lopez, “Çok gururlu, çok mutlu ve zamanı durduramadığın için kalbim kırık” ifadelerini kullandı. Ünlü yıldız,duygusal notunu “Anneniz sizi sonsuzluğun da ötesinde seviyor” sözleriyle sonlandırdı.

Jennifer Lopez, ilk evliliğini 1997-1998 yılları arasında oyuncu Ojani Noa ile yapmıştı.Lopez, ardından 2001-2003 yılları arasında oyuncu Cris Judd ile hayatını birleştirmişti. Şarkıcı, son evliliğini de 2004 ile 2014 arasında kendisi gibi şarkıcı olan Marc Anthony ile yapmıştı. Çiftin bu evlilikten dünyaya gelen ikiz çocuklar var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler