Ana SayfaDedikoduYılmaz Morgül'ün göğüsleri şoke etti!

İlgili Postlar

Yılmaz Morgül’ün göğüsleri şoke etti!

Yakın arkadaşı Tuğba Özay ile tatilde olan Yılmaz Morgül’ün göğüsleri olay yarattı. Sanatçının göğüslerini görenler şoke olurken, “Neredeyse Tuğba Özay’ın göğüsleri kadar.” şeklinde yorum yaptı. İşte detaylar…

Geçen sezon Survivor yarışmasında birlikte yarışan yakın arkadaşlar Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül birlikte tatil yapıyor. Tatilin tadını çıkaran iki Özay ve Morgül, tekne turuna çıkıp kayalıklarda güneşleniyor.Birlikte poz verip sosyal medyada paylaşmayı da ihmal etmeyen Morgül ve Özay’ın fotoğraflarında bir ayrıntı dikkat çekti. Yılmaz Morgül’ün göğüsleri, olay yarattı. Morgül’ün göğüslerini görenler, “Yılmaz Morgül’ün göğüslerinin Tuğba Özay’ın göğüslerinden kalır yanı yok.” şeklinde yorumlandı.

Survivor’da yarıştıkları dönem açlıkla çok mücadele ettiklerini hatta çöpten yiyecek aradıklarını ifade eden Tuğba Özay, Yılmaz Morgül’ün kafasını çöp kutusuna sokarken gördüğünü belirtmişti. Özay, yarışma sonrası Morgül için “Survivor bir yarış yeri, ama yarış yeri olduğu gibi, bir duruş yeri de. Yılmaz Morgül, adada duruşunu bozmayan isimlerdendi. Sağlık sorunlarını aşıp gelmesine rağmen, kendini hiçbir zaman bozmadı.” şeklinde açıklama yapmıştı.

Yılmaz Morgül kimdir?

Tuğba Özay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler