Ana SayfaKimdirYılmaz Gökgöz Kimdir?

İlgili Postlar

Yılmaz Gökgöz Kimdir?

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi geçtiğimiz Pazar günü Show TV ekranlarından izleyiciyle buluştu. İlk bölümüyle izleyicinin büyük beğenisini kazanan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Sarp’ı Yılmaz Gökgöz kimdir? Yılmaz Gökgöz Nerelidir? Yılmaz Gökgöz Burcu? Yılmaz Gökgöz Biyografisi ve oyuncu hakkında bilinenleri derledik işte detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Yılmaz Gökgöz Nereli? Yılmaz Gökgöz Kaç Yaşında? Yılmaz Gökgöz Hangi Burç?

16 Ağustos 1997 yılında Bakırköy’de dünyaya gelmiştir. İstanbul’lu olan oyuncu 21 yaşındadır ve Aslan burcudur.

Yılmaz Gökgöz Kimdir?

Ortaokula kadar  Güngören’de öğrenimini tamamladıktan sonra liseyi Bakırköy’de tamamlamıştır. Lise yıllarında BBT( Bakırköy Belediye Tiyatroları)’nda izlediği oyunlardan sonra oraya daha sık sık gidip gelmiş ve lise bitiminde bu işi yapmak istediğinde karar kılmıştır. Konservatuara hazırlığını da BBT’de yapan Yılmaz Gökgöz sınavlara girmiş ve Okan Üniversitesi’ne gitmeye başlamıştır. Okula başlamadan Talimhane Tiyatrosu’nda asistanlık yapmaya başlamış ve okulun ilk yılı süresince devam etmiştir. Üniversite yılları başlamıştır ve bu sırada hocası sayesinde ilk dublajını Buğday(Grain) filmi ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra Emre Aydın’ın Sen beni unutamazsın adlı şarkısının klibinde de boy göstermiştir.

Tiyatroda ilk adımını Talimhanenin Ucuz Heyecanlar oyunu ile sahneye alarak atmıştır. Emre Aydın’ın Beni vurup yerde bırakma klibinde de yer aldıktan sonra okulunun ikinci yılında başka tiyatrolarda asistan olarak yer almaya başlamıştır. III. Richard, Şatonun Altında, Kayıp El, Çok Satanlar oyunlarında sezon boyunca asistanlığını sürdürmüştür.

Şuanda Show Tv’nin yeni dizisi Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde Sarp karakterine hayat vermektedir. Can’ın arkadaşı ve yeni nesil mahalle gençlerindendir. Sosyal medya aracılığı ile disk atan ve zamanın çetelerinin yerini almış sanal dünyada kurdukları gruplarla çeteleşmiş gençlerden biridir Sarp.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler