Ana SayfaKimdirCaner Nalbantoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Caner Nalbantoğlu Kimdir?

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi geçtiğimiz Pazar günü Show TV ekranlarından izleyiciyle buluştu. İlk bölümüyle izleyicinin büyük beğenisini kazanan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Can’ı Caner Nalbantoğlu kimdir? Caner Nalbantoğlu Nerelidir? Caner Nalbantoğlu Burcu? Caner Nalbantoğlu Biyografisi ve oyuncu hakkında bilinenleri derledik işte detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Caner Nalbantoğlu Nerlidir? Caner Nalbantoğlu Kaç Yaşında?Caner Nalbantoğlu Boyu? Caner NalbantoğluBurcu?

Caner Nalbantoğlu 29 Temmuz  1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 29 yaşında ve 1.89 boyu olan Nalbantoğlu  Aslan burcudur.

Caner Nalbantoğlu Kimdir?

Caner Nalbantoğlu gençliğinin ilk yıllarından itibaren profesyonel olarak sporun içinde bulunmuştur, uzun zaman profesyonel olarak basketbol oynayan Nalbantoğlu eğitimini de bu doğrultuda Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda Basketbol antrenörlüğü bölümü okuyarak tamamladı. Üniversite okuduğu yıllarda ilgisini çekmeye başlayan kamera önünde bulunma isteği duygusunu, sporcu hırsı ile perçinleyen Caner uzunca bir süre Esin Doğan’dan oyunculuk eğitimi aldı ve şuanda da eğitimi devam etmekte. Caner Nalbatoğlu, profesyonel basketbol geçmişine sahip basketbolcudur.

2013 senesinde katıldığı Best Model yarışmasında en iyi fizik ödülüne layık görülmüştür. Geçen yıllarda  bir olayda bıçaklanması ile gündeme gelmişti. Sağlık durumu iyi olan yakışıklı best model yarışmacısı artık dizilerde boy göstermeye ve rol almaya başlayacak. Caner Nalbantoğlu ilk oyunculuk deneyimini 2018 yılı itibariyle şuanda Show Tv ekranlarında yayınlanan  Keşke Hiç Büyümeseydik adlı dizi ile yaşayacaktır.

Caner Nalbantoğlu şuan Show TV ekranlarında henüz ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşmuş Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde Ayşe karakterinin kayın biraderi ve mahallenin delikanlısı Can olarak rol almaktadır.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler