Ana SayfaDedikoduYıllar süren küslük bitti. Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan barıştı!

İlgili Postlar

Yıllar süren küslük bitti. Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan barıştı!

Beş yıllık küslük son erdi. Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan barıştı. Bir cenaze töreninde karşılaşıp yine de birbirine selam vermeyen iki ünlü isim, bir demet çiçek sayesinde barıştı. Ajda Pekkan’ın gönderdiği çiçek, barışmanın fitilini ateşledi. Barışmanın nedeni ve detayları haberimizde…

Ajda Pekkan-Bülent Ersoy neden küstü?

Eski dostlar Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan, 2013 yılında küsmüşlerdi. İki ismin katıldığı bir iftar davetinde, Bülent Esoy kendisine selam vermeyen Ajda Pekkan için “hödük ve ucube” ifadelerini kullanmıştı. Pekkan, Bülent Ersoy’u bu sözlerinden dolayı mahkemeye vermiş ve 3 bin 750 lira para cezasına çarptırılmasına neden olmuştu. Ersoy ve Pekkan, o gün bu gündür küslerdi.

Cenazede bile barışmadılar

Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy, 2017 yılının Şubat ayında ortak dostları ünlü yönetmen Ayşe Ersayın’ın cenaze töreninde bir araya gelmişti. Ancak, yine de barışmamışlardı. Hatta, karşı karşıya gelmemek için epey bir zorlanmışlardı.

Ajda Pekkan’dan geçmiş olsun çiçeği

Her şey, Bülent Ersoy’un geçtiğimiz günlerde ağır grip nedeni ile Fulya Acıbadem Hastanesi’nde 12 gün yatması ile bir anda değişti. Pekkan, bu süre içinde Bülent Ersoy’un sağlık durumunu yakından takip etti ve ona bir demet çiçek göndererek geçmiş olsun dileklerini iletti. Böylece, iki ünlü ismin arasındaki buz dağı eridi.

Bülent Ersoy, kısa bir süre önce “Ajda benim düşmanım değil. Başına bir şey gelse, ilk ben koşarım.” demişti.

Ajda Pekkan kimdir?

Bülent Ersoy kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler