Ana SayfaÜnlülerYıllar Sonra Ortaya Çıkan Aysun Kayacı 'yı Görenler Tanıyamadı...

İlgili Postlar

Yıllar Sonra Ortaya Çıkan Aysun Kayacı ‘yı Görenler Tanıyamadı…

Eski manken ve oyuncu Aysun Kayacı, uzunca bir zaman sonra ilk defa objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncuyu görenler onu tanımakta güçlük çekti. İşte Detayları…

Aysun Kayacı’dan Açıklama

Yıllar Sonra Ortaya Çıkan Aysun Kayacı ‘yı Görenler Tanıyamadı…

“Benim oyumla çobanın oyu bir mi?” ifadeleriyle bir döneme damgasını vuran ve uzunca bir dönemdir yurt dışında kalan Eski manken ve oyuncu Aysun Kayacı, nihayet ortaya çıktı. 2012 ‘de iş insanı Efe Kapancı ile dünya evine girerek Londra’ya yerleşen Aysun Kayacı, Dubai ‘de bir gelinlik provası yaparken görüntülendi. Zayıflığıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Aysun Kayacıyı görenler tanımakta adeta güçlük çekti.

‘Ümit Milli’, ‘Sevgili Öğretmenim’ ve ‘Doktorlar’ gibi sevilen projelerde boy gösteren oyuncu Aysun Kayacı, 2012 yılında Efe Kapancı ile nikah masasına oturarak Londra’ya yerleşti. Yıllardır orada yaşayan oyuncu, Dubai’de görüntülendi

Aysun Kayacı Gelinlik Denerken Görüntülendi…

Gazeteci Bilal Özcan’ın haberine göre, uzun süredir merak konusu olan Aysun Kayacı, Dubai’de gelinlik mağazasında kendisine özel gelinlik diktirirken objektiflere takıldı. Neden gelinlik aldığı merak konusu olan Kayacı’nın ünlü olduğunu sakladığı ve sıradan bir vatandaş gibi davrandığı iddia edildi.

İşte Aysun Kayacı ‘nın Son Hali;

Aysun Kayacı 'nın Son Hali
Aysun Kayacı ‘nın Son Hali
Aysun Kayacı 'nın Son Hali
Aysun Kayacı ‘nın Son Hali

Oyuncu Aysun Kayacı, televizyondaki performanslarının yanı sıra 20 yaşındayken katıldığı bir tartışma programında “Ben vergi veriyorum niye vergisini vermeyen, çok özür dilerim herkes üstüme gelecek ama kalıp olarak söylüyorum, ‘dağdaki çoban’la benim oyum eşit mesela. Niye? Hiç vergisini vermeyen biriyle niye benim oyum eşit. O benim kadar duyarlı benim kadar sorumluluk sahibi bir şekilde yaklaşıyor mu acaba” şeklinde bir ifade kullanmış ve uzun zaman gündemden düşmemişti. Geçtiğimiz yıl bu ifadesi hakkında konuşan Aysun Kayacı, “O sözü söylediğimde 20 yaşındaydım. Programda çevre politikaları konuşurken söylemiştim. Söylediğim anda da pişman oldum. Bugün 41 yaşındayım. Bambaşka, sakin bir hayatım var. Yılın 2-3 ayını Türkiye ‘de geçiriyorum. Ülkemi, insanlarımı çok seviyorum. Kimsenin işiyle, diniyle, diliyle ilgili söz söyleyecek biri değilim” demişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler