Ana SayfaÜnlülerYıllar Sonra Gelen Nadide Sultan 'ın Alişan İtirafı Gündem Oldu...

İlgili Postlar

Yıllar Sonra Gelen Nadide Sultan ‘ın Alişan İtirafı Gündem Oldu…

Nadide Sultan ‘dan şoke eden Alişan itirafı geldi. Yıllar Sonra Gelen Nadide Sultan ‘ın Alişan İtirafı Gündeme yerleşti…

Son Dakika… Şarkıcı Nadide Sultan Koronavirüsemi Yakalandı…

Yıllar Sonra Gelen Nadide Sultan ‘ın Alişan İtirafı Gündem Oldu…

Bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Nadide Sultan ‘dan bomba bir itiraf geldi. Ünlü şarkıcı , yönetmen olan Hakan Yonat ile mutlu bir evlilik sürdürüyor ve bu evlilikten Kaan adını verdikleri birde oğulları bulunuyor…

Usta şarkıcı Nadide Sultan, Sonat Bahar ‘ın ve Sinan Özedincik ‘in sunduğu ‘Biz Bize ‘ye konuk olarak katıldı. Programda samimi tavırlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı 45 yaşındaki şarkıcı bomba itiraflarda bulundu.

“Okuldayken sahneye çıkmak yasaktı. Ben gizli çalışırdım. Derslerde uyuyordum, üstümü örterlerdi. ‘Vuslata Beş Kala’ çıktı, öğretmenlerin azarlamasından korktum, gitmedim okula. İki kez dondurdum kaydımı, sonra atıldım…”

Hatta Alişan ile beraber okuldan atıldık. Yıllar sonra baktım Onur Şan dönüyor, ben de dönmeye karar verdim. Annem istemedi şarkıcı olmamı…”

Sonunda Alişan ’ın Merakla Beklenen O Şarkısı “Dön Hadi” Yayınlandı!..

“‘Konyalım’ Hiç Unutulmadı…”

“Üniversiteyi bitirdim, doktoraya başladım. Ama evlilik ve bebekle yürütmek zor. Bir gün yan sahnede Kubat vardı, “Hangi türküyü söyleyeyim?” dedim. “Sen Konyalı değil misin onu oku” dedi. Gerçekten onun üzerine tutan şarkılarım, satan albümlerim oldu ama ‘Konyalım’ hiç unutulmadı…”

Nadide Sultan kimdir?

Alişan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler