Ana SayfaÜnlülerYıldız Tilbe'ye Magazin Konseyinden Sert Eleştiri!

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe’ye Magazin Konseyinden Sert Eleştiri!

Yıldız Tilbe’ye magazin konseyinden sert eleştiri! Geçtiğimiz günlerde basına yansıyan Yıldız Tilbe’nin müzisyenlerini sert bir dille uyardığı görüntüler üzerine, Magazin Konseyi konuyu masaya yatırdı. Konser sırasında müzisyenlere kızan Yıldız Tilbe’nin “Niçin ritm kanalını bozuyorsun? Neden almıyorsun? Eşek miyim ben burada?” diyerek tepki göstermesi büyük tepki toplarken, konsey bu duruma ne yorum yaptı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Yıldız Tilbe 2019’a Merhaba Dedi!

Yıldız Tilbe’ye Magazin Konseyinden sert eleştiri!

Yıldız Tilbe’ye magazin konseyinden sert eleştiri! Geçtiğimiz günlerde basına yansıyan Yıldız Tilbe’nin konser sırasında müzisyenleri sert bit dille uyarması büyük yankı uyandırmıştı.

Konser sırasında müzisyenlere kızan Yıldız Tilbe’nin “Niçin ritm kanalını bozuyorsun? Neden almıyorsun? Eşek miyim ben burada? Bak ben sana bir şey yapıyorum, söyledim de bana uyacaksın dedim. Ben size uymayacağım. Siz bana uyacaksınız dedim. Hata yapma! Ya bana uyacaksınız ya da hepiniz hoşçakalın” sözleri şaşkınlık uyandırmıştı. 

Cengiz Semercioğlu, Onur Baştürk ve Ömür Gedik’in oluşturduğu Magazin Konseyi bu hafta, Yıldız Tilbe’nin sahnede orkestrasını azarlayarak “Şef benim bana uyacaksınız” sözlerini masaya yatırdı.

İşte usta magazin gazetecilerinin bu konu hakkındaki yorumu…

Magazin Konseyi, Yıldız Tilbe'nin sahnede çıldırdığı anları masaya yatırdı.
Magazin Konseyi, Yıldız Tilbe’nin sahnede çıldırdığı anları masaya yatırdı.

Yıldız Tilbe kimdir?

Sahnede mobbing’in dik alası bu!

Cengiz Semercioğlu: Sahnedeki müziğin gerçek emekçileri olmasa kendileri ne yapacaklar acaba? Statü gereği üstte olanın altındakini ezdiği hiçbir ortamı sevmem, bunu mu seveceğim? Sahnede mobbing’in dik âlâsı bu. Kimsenin kimseyi karşı taraf hatalı bile olsa ezme, hakaret etme hakkı yok. Beğenmiyorsan bir sonraki konsere çalışmazsın olur biter. Ama bizdekilerin egosu, arkada çalanların sanatçı olduğunu unutturuyor, bir tek kendileri sanatçı!

Onur Baştürk: Çok da kötü bir şey dememiş Yıldız Tilbe. Sadece kendini ifade edememiş. Ayrıca orkestra ona uymak zorunda değil, herkes birbiriyle uyumlu olmak zorunda. Yoksa ortaya farklı sesler çıkar ve bir kakafoni olur. “Şef” diyerek pozisyonunu abartmış.

Ömür Gedik: Bu Yıldız Tilbe’nin orkestrasıyla ilk ters düşmesi değil. Daha önce de farklı orkestralarla sorunlar yaşamıştı. Her solist ekibiyle zaman zaman tartışma yaşar, uyarılarda bulunur. Ancak bunu konseri kesip, izleyicilerin önünde yapmak doğru değil. Kol kırılır, yen içinde kalır. Videoyu izlerken Yıldız Tilbe’nin davranışı karşısında izleyicilerin alkışlı, ıslıklı, gaza getiren tavırlarına da acayip sinir olduğumu söylemeden geçmeyeyim.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler