Ana SayfaÜnlülerErkan Kolçak Köstendil'den Evlilik Nasihati...

İlgili Postlar

Erkan Kolçak Köstendil’den Evlilik Nasihati…

Erkan Kolçak Köstendil’den evlilik nasihati… Show TV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Çukur’daki rolüyle çok beğenilen Erkan Kolçak Köstengil, bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştu. Oyunculuğun yanı sıra sıkı bir futbol fanatiği olan ünlü oyuncu, aynı zamanda kaleciliğini de yaptığı Vefaspor Kulübü’ne destek için düzenlenen organizasyonda, samimi açıklamalar yaptı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Çukur’un Oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil’den Samimi Açıklama!

Erkan Kolçak Köstendil’den evlilik nasihati…

Erkan Kolçak Köstendil’den evlilik nasihati… Rol aldığı Çukur dizisiyle büyük bir izleyici kitlesine hitap eden Erkan Kolçak Köstendil, bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinliğe katıldı.

Oyunculuğun yanı sıra sıkı bir futbol sever olan ünlü oyuncu, aynı zamanda kaleciliğini de yaptığı Vefaspor Külübü’ne destek etkinliğinde hayranlarıyla bir araya geldi.

Hayranlarının kendisi ile fotoğraf çektirmek için izdiham yarattığı etkinlikte keyifli bir sohbet gerçekleştiren Erkan kolçak Köstendil, kendisine yöneltilen soruları tüm samimiyetiyle cevapladı.

Düzenlenen etkinlikte ünlü oyuncuya sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.
Düzenlenen etkinlikte ünlü oyuncuya sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Erkan Kolçak Köstendil kimdir

Daha önce bu kadar kalabalıkla doğum günü kutlamamıştım

Etkinlikle aynı güne denk gelen doğum günü için sürpriz bir pasta kesilmesiyle çok şaşıran Köstengil, “Daha önce hiç bu kadar kalabalıkla doğum günü kutlamamıştım.” dyerek mutluluğunu ifade etti.

Halk, Erkan Reis diye bağırıyor

Büyük bir izleyici kitlesine hitap eden ve yayınlandığı akşamlarda neredeyse hayatın durmasına sebep olan rol aldığı Çukur dizisi ile ilgili de konuşan ünlü oyuncu, şunları söyledi:

“Çukur 3 haftalık bir ara verdi. Seyirci üzüldü ama biz de dinlendik. Çok güzel bir bölümle geri dönüyoruz. Bizler oyuncuyuz. Yazar iyi yazmazsa, bizim iyi oynama şansımız yok. Bütün oyuncular, müzikler, ekip çok iyi olduğu için başarı geldi. Halk Erkan Reis diye bağırıyor şu anda. Vartolu karakterinin en sevdiğim yönü aileye bağlı olması.”

Evlenin, başıboş gezmeyin

Geçtiğimiz yaz kendisi gibi oyuncu Cansu Tosun ile nikah masasına oturan Erkan Kolçak Köstengil, evlilik ile ilgili şu nasihatlarda bulundu:

“Onu zorluk çekenlere sormak lazım. Bence bir zorluğu yok. Evlilik güzel şey… Gençler evlenin, başıboş gezmeyin” diyerek gençlere tavsiyelerde bulundu.  Ev işleriyle arasının iyi olmadığını da itiraf eden sanatçı, “Ancak makarna ve tost yapabilirim.”

Kendisine yöneltilen “Baba olmak istiyor musunuz” sorusunu ise “Çocuk kısmet işi. Kısmetse olsun. Kız erkek fark etmez” diye yanıtladı.

Şöhret olmasına rağmen normal bir yaşantı sürdüğünü ifade eden ünlü oyuncu, “Vapura, metroya biniyorum, kimse bakmıyor. Herkes kendi derdinde, kendi dünyasına odaklı.” dedi.

Sinirlendiğimde atacağım eşyayı seçerek atıyorum

Vefaspor külübü’nde kalecilik de yapan sevilen oyuncu, “Vefaspor’a gittiğimde hoca önce beni beğenmedi takıma almak istemedi. 2 antrenman sonra aldı ancak. Şimdi bir efsaneyi geri döndürmeye çalışıyoruz.” sözleri ile dikkat çekti.

Başarılı oyuncu ayrıca, “Sinirlendiğimde atacağım eşyayı seçerek atıyorum. Koltuğa atıyorum zarar gelmesin diye. Oyuncu değil, kaleci olmayı hayal ediyordum. İkisi de seyirciye oynanan işler.” ifadelerini kullandı.

Kendisine yöneltilen “Muslera’nın yerinde olabilir miydin” sorusunu yanıtlayan Köstendil, şu itirafta bulundu:

“Babam fanatik Galatasaraylıydı. Onun hayaliydi Galatasaray’da oynamam. Bir dönem ona hazırlandım. Kalecilik koruyan kollayan insanın yapacağı iştir. Diğer futbolculardan farklı konumdadır. Biraz da nankörlük seviyesi yüksektir. Antrenmanları kaçırdığım zaman telafi için evde çalışıyorum. Bir odayı bunun için kullanıyorum.”

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler