Ana SayfaDedikoduYıldız Tilbe: Bizim Milletimiz Normal Değil

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe: Bizim Milletimiz Normal Değil

Koronavirüs döneminde canlı yayınlarıyla sık sık gündeme gelen Yıldız Tilbe şimdilerde yeniden sahnede olmanın tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz gün “Kuruçeşme Açık Hava Konserleri” kapsamında sevenleriyle buluşan Yıldız Tilbe “Bizim milletimiz normal değil.” dedi. İşte Yıldız Tilbe’nin o açıklamaları;

Birbirinden Sevilen Şarkılarını Seslendirdi

Sahneye ‘Delikanlım’ şarkısıyla çıkan Tilbe, ard arda seslendirdiği hitleri ve danslarıyla kendisini dinlemeye gelenlere harika bir gece yaşattı. “El Adamı”, “Vazgeçtim”, “Aşk Laftan Anlamaz ki”, “Çat Kapı” gibi en sevilen parçalarını söyleyen Yıldız Tilbe’ye Kuruçeşme’yi dolduran yüzlerce müziksever de hep bir ağızdan eşlik etti. Yıllara meydan okuyan parçalarıyla konserde duygusal anlar yaşatan Yıldız Tilbe, hareketli şarkılarda da Kuruçeşme’yi ayağa kaldırdı. Sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Yıldız Tilbe, sahne performansıyla unutulmayacak bir geceye imza attı. İki saat boyunca sahnede kalan ünlü sanatçı kış döneminde de konserlerine tam gaz devam edecek.

Yıldız Tilbe’nin Şarkısının Çalıntı Olduğu İddiası Ortalığı Karıştırdı

Yıldız Tilbe: Bizim Milletimiz Normal Değil

Konser esnasında slow şarkı mı, hareketli şarkı mı istiyorsunuz diye dinleyicilerine soran Yıldız Tilbe, duygusal şarkıların istek almasının üzerine “Bizim millet normal değil, insan ağlamak ister mi?” diyerek herkesi güldürdü.

Sevenleri için büyük özenle hazırlandığını söyleyen Tilbe’nin “Kendini nasıl düzelteceksin diye bazen uzun uzun aynaya bakıyorum. Ama her şey sizin için. Bence güzel görünüyorum. Sizce?” sorusuna sevenlerinden güçlü alkış ile karşılık geldi.

Yıldız Tilbe kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler