Ana SayfaÜnlülerYıldız Tilbe Acun Ilıcalı’nın Teklifini Kabul Etmedi

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe Acun Ilıcalı’nın Teklifini Kabul Etmedi

Son dönemlerde ekranlarda çok fazla yer almayan Yıldız Tilbe için Acun Ilıcalı’dan sürpriz bir teklif geldi. Özellikle Acun Ilıcalı’nın Survivor için Yıldız Tilbe’nin adaya gelmesini istediği bu sayede öğrenilirken Yıldız Tilbe Acun Ilıcalı’nın yaptığı bu teklifi sosyal medya hesabı üzerinden yanıtladı.

Sosyal Medya Hesabından Açıkladı

Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda özellikle Acun Ilıcalı’nın kendisini Survivor’a davet ettiğini söyleyen Yıldız Tilbe, özellikle mesafenin uzak olması nedeniyle tedirginlik yaşadığını söyledi. Acun ılıcalı’ya daveti için teşekkür eden ünlü şarkıcı, 16 saatlik yoldan dolayı çok korktuğunu ve bu nedenle Survivor birleşme partisine katılamayacağını söyledi.

O Ses Türkiye’nin final bölümünde salonda yer alan ve özellikle programların çekimleri sırasında ön plana çıkartılan Yıldız Tilbe’nin programda yer alması farklı şekilde gündeme gelmişti. Öyle ki bir sonraki sezon Yıldız Tilbe’nin O Ses Türkiye jüri koltuğuna oturabileceği dahi konuşulmaya başlanmıştı. Fakat yapılan son açıklamalarda bu tip iddialara dair herhangi bir bilgi verilmedi. Yıldız Tilbe sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda sadece Survivor için kendisine teklif geldiğini söylerken yolculuğun uzun olması nedeniyle bu projenin de iptal olduğu ortaya çıktı.

Yıldız Tilbe için yaşanan bu gelişme sosyal medyada da oldukça dikkat çekti. Survivor ve Yıldız Tilbe sevenleri bu gelişmeden dolayı her ne kadar heyecanlansa da Yıldız Tilbe’nin bu yolculuğu yapamayacak olması özellikle Yıldız Tilbe hayranlarında üzüntü yarattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler