Ana SayfaÜnlülerİşte Bengü'nün bebeklik fotoğrafı!

İlgili Postlar

İşte Bengü’nün bebeklik fotoğrafı!

Ünlü şarkıcı Bengü, 38 yaşına girmesini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bebeklik fotoğrafı ile kutladı. Bengü’nün minicik bir bebekken çekilmiş fotoğrafı, sosyal medyada kısa sürede çok sayıda beğeni aldı. Hayranları, Bengü’nün hiç değişmediğini söyledi. Detaylar haberimizde…

Güzel yüzü, sempatik tavırları, göz alıcı sahne performansı ve güçlü sesi ile müzik dünyasının sevilen ismi ünlü şarkıcı Bengü, 38 yaşına girişini kutladı. Bengü, doğum günü şerefine sosyal medya hesabından bebeklik fotoğrafını paylaştı. Güzel şarkıcı, paylaşımına “İyi ki doğmuşum ben. İyi ki böyle güzel bir ailem ve bu kadar güzel yürekli sevenim var. her geçen yıl daha da şükrediyorum… Kapısını çaldığımda beni tereddütsüz içeri alacak tanıdık tanımadık bir sürü ailenin kızı oldum. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki doğmuşum ben.” notunu yazdı ve duygularını hayranları ile paylaştı.

Bengü’nün bebeklik fotoğrafı ile yaptığı paylaşım, sosyal medyada kısa sürede çok sayıda beğeni aldı. Hayranları, yorumlarında Bengü’nün hiç değişmediğini ifade etti.

İşte şarkıcı Bengü’nün bebeklik fotoğrafı ve sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım…

Bengü kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler