Ana SayfaDedikoduYiğit Kirazcı'dan Pınar Deniz Açıklaması

İlgili Postlar

Yiğit Kirazcı’dan Pınar Deniz Açıklaması

Pınar Deniz’le ayrıldıktan sonra açıklama yapmayan ünlü oyuncu Yiğit Kiracı sessizliğini bozdu. Geçtiğimiz gün Arnavutköy’de sokak hayvanlarını beslerken objektiflere takılan Yiğit Kirazcı’dan Pınar Deniz açıklaması geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Pınar Deniz’den Yiğit Kirazcı Açıklaması

“Yargı”nın başrol oyuncusu Pınar Deniz, L’officiel dergisinin yeni sayısına kapak oldu. Bir süre önce Yiğit Kirazcı ile ilişkisi sona eren Deniz, aşkla ilgili şöyle konuştu:

“Ben bütün ilişkilerimi saf bir yerden kurarım. Hayata bu duyguları hissetmek için geldiğimize inanıyorum. Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan kötü biten bir ilişkim yok ama üzülüyorsun tabii. Yine de yaş ilerledikçe daha acısız bitiyor.”

Sokak Hayvanlarını Besledi

Yiğit Kirazcı, önceki gün Arnavutköy’de sokak hayvanlarına mama verirken görüntülendi. Erken saatlerde kaykayının üzerine çıkan oyuncu, sahil boyu gezinti yaptığı sırada sokakta yaşayan minik dostlarını da unutmadı.

Bu sırada muhabirlerin sorularını da yanıtlayan Kirazcı, “Kaykayla gezintiye çıkıyorum aslında. Arkadaş benimle konuştu, ben de mama verdim, o kadar… Vatandaşlık görevi…” dedi.

“Bunu sürekli yapıyor musunuz?” sorusunu cevaplayan ünlü oyuncu, “Arabada mamamız var, görünce yapıyoruz.” ifadelerini kullanarak, utangaç tavırlar sergiledi.

“Hayvanlarla Aramız Çok İyi”

Evcil hayvanının olduğunu dile getiren Yiğit Kirazcı, “Köpeğim var evimde, av köpeği kendisi… Hayvanları seviyorum, onlar da beni seviyor. Aramız hayvanlarla çok iyi.” açıklamasını yaptı.

Yiğit Kirazcı’dan Pınar Deniz Açıklaması

Film projesi olduğunu söyleyen Kirazcı’ya kendisi gibi oyuncu olan Pınar Deniz ile biten ilişkisi hatırlatıldı.

Konuyla alakalı konuşan ünlü isim, “Soracak bir şey yok. Olmadı, yürümedi bir noktadan sonra. Tamamen ikimizle alakalı, içimizdeki şeyler bunlar. Çok konuşmayı doğru bulmuyorum. Özel şeyler bunlar. Allah herkesin yolunu açık etsin.” dedi.

Yiğit Kirazcı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler