Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım'ın filmine, kadın oyuncu ile dudak dudağa öpüştüğü sahne damga vurdu!

İlgili Postlar

Yeşim Salkım’ın filmine, kadın oyuncu ile dudak dudağa öpüştüğü sahne damga vurdu!

Yeşim Salkım’ın da rol aldığı, çekimleri üç yıl önce tamamlanan Eğreti Gelin Ladin filmi için geri sayım başladı. Nisan ayında vizyona girmesi planlanan filme, Yeşim Salkım’ın bir kadın oyuncu ile dudak dudağa öpüştüğü sahne damga vurdu. Salkım’ın bu sahnesi çok ses getirecek gibi görünüyor. Detaylar haberimizde…

Yeşim Salkım’dan cesur sahneler

Yeşim Salkım, yazar Şükran Kozalı’nın ‘Eğreti Gelinler’ isimli romanından sinemaya uyarlanan ‘Eğreti Gelin Ladik’ filminde başrol oynuyor. Yeşim Salkım, filmdeki cesur sahneleri ile filme damga vurdu. Özellikle, kadın oyuncu ile dudak dudağa öpüştüğü sahne büyük ses getirdi.

Yeşim Salkım, İlkay Kayku ile dudak dudağa öpüştü

Başrollerinde Yeşim Salkım, Hakan Eren, Ali Ekberol, Sevinç Meşe, İlkay Kayku ve Şükran Kozalı’nın rol aldığı ‘Eğreti Gelinler Ladik’ filminde, Yeşim Salkım kadın oyuncu İlkay Kayku ile dudak dudağa öpüşüyor. Bu sahne, film daha vizyona girmeden geniş yankı uyandırdı.

Üç yıl önce çekilen, yönetmenliğini Zaim Güvenç ile Deniz Güvenç’in yaptığı ‘Eğreti Gelinler Ladik’ filminin, 13 Nisan’da vizyona girmesi planlanıyor.

Yeşim Salkım kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler