Ana SayfaÜnlülerYeliz Yeşilmen, kocasının borcu için "190 bin para değil, benim arabam 600...

İlgili Postlar

Yeliz Yeşilmen, kocasının borcu için “190 bin para değil, benim arabam 600 bin” dedi!

Geçtiğimiz günlerde, eşinin borcu nedeni ile restoranına haciz geldiğini iddiaları ile gündeme gelen Yeliz Yeşilmen, konu hakkında ilk kez açıklama yaptı. “Restoran babamın üzerine ben sadece işletiyorum.” diyen Yeliz Yeşilmen, “Ayrıca 190 bin lira para değil, benim arabam 600 bin lira” dedi. İşte detaylar…

Yeliz Yeşilmen’den haciz açıklaması

İş adamı Ali Akbaş ile evli olan Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz günlerde yeni açtığı restoranına eşinin borçları yüzünden haciz geldiği, haciz memurları gelince hızla aracına binip uzaklaştığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Yeşilmen, konu ile ilgili ilk kez açıklama yaptı.

190 bin lira para değil, benim arabam 600 bin lira

Dün gece katıldığı bir ödül töreninde konu hakkında açıklama yapan Yeliz Yeşilmen, “Eşim Ali Bey’in çok eskiden süregelen bir meselesi bu. Kendisi haklı ancak dava hala sonuçlanmadı. Ayrıca restoran eşimin değil, babamın üstüne. Ben de işletmecisiyim. Ali Bey’in restoranımızla bir bağlantısı yok. Hesap kitap bende. Ayrıca neden kaçayım? Çocuklarımı okuldan almak için restorandan çıkmıştım.” diye konuştu. Olayın çok büyütüldüğünü ifade eden Yeşilmen, “190 bin lira az bir para. Zaten benim arabam 600 bin lira.” dedi.

Yeliz Yeşilmen’den atletli poza açıklama

Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz haftalarda eşi Ali Akbaş’a yatağında kahvaltı hazırlayarak doğum günü sürprizi yapmasıyla gündem olmuştu. Eşinin atletli fotoğrafı çok eleştirilen, sosyal medyada alay konusu haline gelen Yeşilmen, konu ile ilgili “Mutlu yıllar aşkım. Biz doğal Tük insanıyız. Atletli fotoğraf ile dalga geçenler dönüp k……ç…. gülsün. Kaldı ki yüzlerce destek mesajı aldım. Biz oynamıyor, rol ve numara yapmıyoruz. Biz hayatı en doğal haliyle yaşayıp sevenlerimizle paylaşıyoruz… Bununla dalga geçmek Türk halkıyla dalga geçmektir. Çok şükür açıkta bir şeyimiz yok.” şeklinde açıklama yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler