Ana SayfaDedikoduYeşim Ceren Bozoğlu'nun kedisiyle tanışma hikayesi!

İlgili Postlar

Yeşim Ceren Bozoğlu’nun kedisiyle tanışma hikayesi!

Bir kediyi sahiplenişinin hikayesini anlatan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, kedisini anlatırken “Karnını doyurduktan sonra, tipik bir Türk erkeği gibi yatağa gitti.” dedi. Detaylar haberimizde…

Kendisini takip eden bir kediyi evine alışını sosyal medya hesabı üzerinden anlatan başarılı oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, takipçilerinden isim önerisi istedi.

Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Setten dönüyordum, fark ettirmeden benimle beraber gelmiş; bir baktım, kapıdan süzüldü; teklifsizce içeri girdi. Kırk yıllık sahibimmiş gibi ‘yemek ver’ diye söylenmeye başladı.

(Çünkü kedisi olan herkes bilir ki, kedi senin sahibindir, sen kedinin değil) Karnını doyurduktan sonra, tipik bir Türk erkeği gibi yatağa gitti. Çenesi çok düşük yalnız… İstediğini alana kadar katiyen susmuyor. Aslan burcu olduğundan şüpheleniyorum. Bir yandan da Mihriyeyi aldatıyormuşum hissi.

Sabah gitmek ister belki diye kapıyı açtım, hiç oralı olmadı. Tek gecelik aşkların kedisi değiliz galiba… Agresif, çenesi düşük fakat çok yakışıklı… İsim önerilerinizi alayım mı?” ifadelerine yer verdi. Şimdi de kedisine vereceği isim merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler