Ana SayfaDedikoduİzdivaçta Serkan'dan Hanife'ye "Ben de seni istiyorum" itirafı!

İlgili Postlar

İzdivaçta Serkan’dan Hanife’ye “Ben de seni istiyorum” itirafı!

Zuhal Topal’ın sunumu ile ekranlara gelen izdivaç programında sürpriz bir gelişme yaşandı. Damat adaylarından Serkan bey, aşkını itiraf eden Hanife hanıma “Ben de seni istiyorum.” itirafında bulundu. İşte detaylar…

Star TV ekranlarında Zuhal Topal’ın sunumu ile yayınlanan izdivaç programında Serkan bey ve Hanife hanım cephesinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Hanife hanım Serkan beye aşkını ilan ederek Serkan beyi hala unutamadığını söylemiş ve ikinci bir şans istemişti.

Programın yeni bölümlerinde Hanife hanımın Serkan beyi sevdiğini ve yoluna onunla devam etmek istediğini söylemesi ile birlikte tüm gözler Serkan beye çevrilmişti. Merakla kararının ne olacağı beklenen Serkan bey “Hala Hanife’yi istiyorum; ama yine çekip, gitmesinden korkuyorum. Kolay ikna olmayacağım.” dedi.

Serkan beyin bu açıklamasına Hanife hanım “Sana aynı şeyleri tekrar yaşatmayacağım Gönlümün Efendisi” diyerek yanıt verdi. Bunun yanı sıra Serkan beyin annesinin de hayalindeki kayınvalide olduğunu itiraf etti.

Hanife hanım, kendisi ile ilgili korkuları olduğunu dile getiren Serkan beyin ne karar vereceğini merakla bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler