Ana SayfaKültür ve SanatMüzikYeni Yılın Dünyadaki İlk Albümü Mahsun Kırmızıgül 'Hoş Geldin"...

İlgili Postlar

Yeni Yılın Dünyadaki İlk Albümü Mahsun Kırmızıgül ‘Hoş Geldin”…

Mahsun Kırmızıgül 16 Yıl Aradan Sonra Yeni Albümüyle Yılbaşı Gecesi Müziğe Geri Dönüyor!… Nasılmı? Detaylar Haberimizde…

Mahsun Kırmızıgül’ den 16 Yıl Aradan Sonra Hayranlarına Müjde…

Yeni Yılın Dünyadaki İlk Albümü Mahsun Kırmızıgül ‘Hoş Geldin”…

Yaptığı şarkılarla milyonları peşinden sürükleyen, albümleri ve sinema filmleri rekorlar kıran ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, ‘Hoş Geldin’ adlı yeni albümünün 16 yıl aradan sonra tüm dünyada 2022’ nin ilk albümü olarak çıkıyor ve ilk konseriyle 31 Aralık gecesi Show TV’de dinleyicisiyle buluşuyor.

16 Yıllık Hasret Yılbaşı Gecesi Show Tv’ de Sona Eriyor…

Sosyal medya ve dijital platformlardan önce ilk kez ve sadece Show TV’de şarkılarını seslendirecek olan Mahsun Kırmızıgül, yılbaşı konser çekimleri titizlikle gerçekleşti. Yönetmenliğini Kemal Başbuğ’un üstlendiği konser kaydında Kırmızıgül’e 85 kişilik orkestra eşlik etti. Sahne arkasında 280 kişinin görev aldığı konserin her şarkısı için birbirinden farklı dekor hazırlandı.

Efsane Sanatçı ‘Hoş Geldin’ Diyerek Sevenleriyle Buluşuyor…

Efsane ismin 16 yıl aradan sonra ilk kez sahneye çıkacak olması magazin dünyasında büyük heyecan uyandırdı. Usta sanatçı ‘nın yeni şarkılarının yanı sıra en sevilen eski şarkılarına da yer verdiği yılbaşı konserinin fragmanı yayınlandığı andan itibaren milyonlarca kişi tarafından izlendi. Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, ‘Hoş Geldin’ adını yeni albümünün fotoğrafları için usta fotoğrafçı Nihat Odabaşı’ nın objektifine poz verdi.

Mahsun Kırmızıgül kimdir?

Nihat Odabaşı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler