Ana SayfaÜnlülerMahsun Kırmızıgül' den 16 Yıl Aradan Sonra Hayranlarına Müjde...

İlgili Postlar

Mahsun Kırmızıgül’ den 16 Yıl Aradan Sonra Hayranlarına Müjde…

2020′ li yıllara tarzıyla, müzik ve filmleriyle damgasını vuran ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, albümler çıkarmak yerine sinemaya doğru yönelmişdi. Tam 16 yıl aradan sonra  müzik kariyerine geri döneceğini açıklayan Mahsun Kırmızıgül, sosyal medya hesabından “Hoş Geldin’ ismini taşıyan albümümüz, tüm dünyada 2022’nin ilk albümü olarak çıkacak” notu ile hayranlarını sevindirdi. İşte Detaylar…

Mehmet Ulay ‘dan Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül Çıkışı!

Mahsun Kırmızıgül’ den 16 Yıl Aradan Sonra Hayranlarına Müjde…

16 sene boyunca filmlere daha çok ağırlık veren şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Güneşi Gördüm, Mucize, Beyaz Melek gibi pek çok projeye imzasını attı. Hayranlarının müziğe dönmesi hakkındaki sitemlerine tepkisiz kalmayan ünlü sanatçı, geri dönüşünü sosyal medya sayfasından duyurdu.

“2022′ nin İlk Albümü ‘HOŞ GELDİN’ Olacak!..”

Mahsun Kırmızıgül, Sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımında, ”Hoş Geldin” diyerek sizlerle buluşacağım anı bekliyorum. ‘Hoş Geldin’ ismini taşıyan albümümüz, tüm dünyada 2022’nin ilk albümü olarak çıkacak. 31 Aralığı 1 Ocak’ a bağlayan gece saat 00.01’de çıkacak olan albüm’, A1 Müzik etiketiyle, müzik marketlerde ve tüm dijital platformlarda yerini alacak. Bu değerli albüm, dijital platformların dışında, CD ve dubble Plak olarak müzik marketler ve satış sitelerinde yerini alacak. Yeni albümünün kayıtları Prag ve İstanbul’ da yapıldı. Albüme Prag Senfoni Orkestrası ve İstanbul Strings Orkestrası eşlik etti.” sözlerine yer verdi.

Mahsun Kırmızıgül kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler