Ana SayfaÜnlülerMehmet Ulay 'dan Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül Çıkışı!

İlgili Postlar

Mehmet Ulay ‘dan Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül Çıkışı!

Özcan Deniz ile ‘Seni Çok Bekledim’ adlı dizide rol alan usta oyuncu Mehmet Ulay, yaptığı açıklamalarla gündem yarattı. Detaylar haberimizin devamında…

Mehmet Ulay Kimdir?

Kıro Benzetmesi Doğru Değil

Özcan Deniz ile ‘Seni Çok Bekledim’ adlı dizide rol alan usta oyuncu Mehmet Ulay, yaptığı açıklamalarla gündem yarattı. Mehmet Ulay Nişantaşı’nda görüntülenen Ulay, sektöre türkücülükten gelen Özcan Deniz ile Mahsun Kırmızıgül’e ‘Kıro’ benzetmesi yapılmasının doğru olmadığını savundu.

74 yaşındaki Mehmet Ulay, türkücülükten gelen Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül’e sektörün ‘kıro’ diyerek ön yargılı baktığını belirterek, “Bu türkücülükten gelenlere maalesef bizim insanlarımız kıro muamelesi yaptılar” ifadelerini kullandı.

Ön Yargılı Davranmışız

Ünlü oyuncu, “Entelektüel, işini yapan, iyi ve çalışan çocuklar bunlar. İkinci defa çalışıyorum Özcan’la. O kadar disiplinli, işine hakim ki. Oyunculuğuna seyirci karar verir. Son derece memnunum. Onlara ‘Alaylılar, Anadolu’dan geliyorlar, sinemayı nereden gördüler?’ falan diye öyle şımarıklık yapıyoruz ama müthiş yanılmışız. Ben de camia da ön yargılı davranmışız” ifadelerini kullandı.

Son dönemde yıldızı parlayan bazı isimlerin şöhret hastalığına tutulduğunu ve halktan kopuk yaşadığını ifade eden Ulay, “Bazı oyunculara üzülüyorum birkaç sene sonra olmuyorlar” dedi.

Şöhret Kimseye Yaramamıştır

Ulay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben bu yaşıma geldim hala oynuyorum. Onlar hiçbir zaman benim yaşımı geldikleri zaman oynamayacaklar. Çünkü başka bir şeye kapılıyorlar. Şöhret kimseye yaramamıştır. Çok okusunlar, hep böyle kalacaklarını zannetmesinler, yaşlanacaklar. Ben 79 yaşındayım. Benim emsalimde az oyuncu kaldı. Bu saatte dede falan oynuyorum, severek de oynuyorum.

Mahsun Kırmızıgül sürpriz haberi Twitter’dan duyurdu!

Şöhret geçici, disiplin ve insanlık, adam olmak daha önemli. İnsanlar seni tanıyor diye havalara girmenin gereği yok. Ünlüler, resim çektirmiyorlar, selam vermiyorlar insanlara. O zaman gitme oraya. Oyuncu halktan kopuk olmamalı. Ne kadar yakın olursam halka o kadar iyi. Bizim disiplinimiz tiyatrodan geliyor.”

Özcan Deniz Kimdir?

Mahsun Kırmızıgül kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler