Ana SayfaDizilerYeni Sezonuyla Vatanım Sensin Kanal D'de!

İlgili Postlar

Yeni Sezonuyla Vatanım Sensin Kanal D’de!

Kanal D ekranında yeni sezonu ile izleyicisiyle buluşacak savaş sonrası bir ulusan var olma mücadelesinin konu alındığı, çok konuşulan Vatanım Sensin dizi değişen yeni kadrosu ile ekranlara gelecek. 9 Kasım Perşembe günü sevenleriyle buluşacak Vatanım Sensin dizisinin konusu ve yeni sezonda neler yaşanacağına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Vatanım Sensin dizisinin yeni sezonunda neler yaşanacak?

O3 Medya yapımcılığında, yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan ve Burak Arlıer’in yaptığı, başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın yer aldığı, geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizi; Vatanım Sensin, merakla beklenen ikinci sezonuyla da yine Perşembe günleri milyonları ekran başına getirecek.

Balkan Harbi ve İzmir’in İşgali dönemlerinde savaşın ve istilanın ortasında savrulan bir milleti ve aileyi anlatarak başlayan Vatanım Sensin, bu kez Sevr Antlaşması dönemi ile izleyici karşısına çıkacak. Meclisin açılışı ve Misakı Milli’nin ilanı ile umutlanan Türk milletinin üzerine karabasan gibi çöken Sevr Antlaşması, bir avuç vatanseverin umut ışığını söndürecek. Vatanım Sensin, ikinci sezonunda bağımsızlığa giden yolun en karanlık, en acılı ve en kritik dönemini anlatacak. Vatanım Sensin 9 Kasım Perşembe Kanal D’de![irp]

Şükran Ovalı ve Ufuk Bayraktar Vatanım Sensin’de!

Güzel oyuncu Şükran Ovalı; Seher, Ufuk Bayraktar ise Dağıstanlı karakteri ile Vatanım Sensin’in iddialı kadrosundaki yerini alacak.

Vatanım Sensin dizisinin izleyenlerini sürprizler bekliyor!

Yeni sezonunda Meclisin açılışı ve Misakı Milli’nin ilanı ile umutlanan Türk milletinin üzerine karabasan gibi çöken Sevr Antlaşması, bir avuç vatanseverin umut ışığını söndüreceğini konu alan Vatanım Sensin’de Bombalı saldırıdan sonra Cevdet sağlığına kavuşacak mı? Gerçek kimliği ortaya çıkacak ya da kendisi ifşa edecek mi? İmkansız aşk, Hilal ve Leon bir araya gelebilecek mi? Azize ve çocuklarına kavuşmak isteyen Cevdet’i bekleyen büyük sürpriz ne? Kimler aynı safta yer alacak, kimler karşı karşıya gelecek?

Vatanım Sensin yeni sezonu ile…

Balkan Harbi ve İzmir’in İşgali dönemlerinde savaşın ve istilanın ortasında savrulan bir milleti ve aileyi konu alan Vatanım Sensin dizisinde bu sezon Sevr Antlaşması dönemi ile izleyici karşısına 9 Kasım Perşembe Kanal D’de çıkacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler