Ana SayfaDizilerVatanım Sensin Dizisinin Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu

İlgili Postlar

Vatanım Sensin Dizisinin Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu

Kanal D ekranlarının Vatanım Sensin adlı sevilen dizisinin, merakla beklenilen yeni sezon bölümü için yayın tarihi sonunda belli oldu. Geçtiğimiz sezon başlayıp, 31. bölümüyle ekranlara veda eden Vatanım Sensin, yayınlanan 32. bölüm fragmanıyla dizi filmin hayranlarını da oldukça heyecanlandırdı. Yeni sezon bölümünün ne zaman başlayacağı merak edilen dizi film için artık geri sayım başlamış bulunuyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan, Perşembe akşamlarının fenomen dizisi Vatanım Sensin yine aynı gününde yeni sezonda izleyicilerle buluşacak. Geçtiğimiz sezon finalinde; bombaların patlatıldığı anda vatanı için kendi canını hiçe sayan Cevdet’in kahramanlığına ve büyük bir görevi üstlenmesine tanık olmuştuk. Cevdet’in, ağır yara alması sonucunda yaşayıp yaşamayacağı dizi müdavimleri tarafından da bir hayli sorgulanmıştı. 32. bölümünün 2. fragmanı yayınlanan dizi filmin; yeni oyuncuları ve bölümleri, seyircileri bu sezonda da ekran başına kilitlemeye devam edecek.

Vatanım Sensin 9 Kasım Perşembe Günü Başlıyor!

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Vatanım Sensin Kanal D’nin resmi açıklamalarına göre 32. Bölümüyle, 9 Kasım Perşembe günü yeniden ekranlara merhaba diyecek.

Yeni sezon bölümünde;  23 Nisan 1920’de Ankara’da açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türk halkının kurtuluşu için bir başlangıca imza atacak. Sevr Anlaşması sonrası; himaye altına alınan topraklar, halkta top yekün bir direniş hareketi başlatacak. “Ya İstiklal Ya Ölüm” parolasıyla düşmanla olan mücadeleler daha zorlu hale gelecek. Yeniden tarihini yazan bir toplumun, esaretten özgürlüğe çıkışı, yeni sezon bölümleriyle daha heyecanlı ve duygu yüklü olarak haftaya izleyicilerle buluşacak.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler