Ana SayfaDizilerYeni Gelin'in yeni bölümünde neler yaşanacak?

İlgili Postlar

Yeni Gelin’in yeni bölümünde neler yaşanacak?

Show TV ekranlarının merakla beklenen Yeni Gelin 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!  Yeni fragmanda Şirin’in temizlik takıntıısndan bıkan konak ahalisi Şirin’e ilaçlarını kullanması için baskı yapar. Konakta yaşanan yeni gelişmelerle dengeler alt üst olur. İşte merakla beklenen Yeni Gelin 58 bölüm fragmanında neler olacak sevilen 57. Bölünde neler yaşandı tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

58 bölüm fragmanında neler oluyor?

Show Tv’nin sevilen dizisi Yeni Gelin üçüncü sezonuyla her hafta cumartesi günleri ekranlara gelmeye devam ediyor. Başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi’nin paylaştığı yeni gelin dizisinin 3. sezon ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Her Cumartesi akşamı 20:00’te Show TV’de yayına giren Yeni Gelin ilk bölümden itibaren severek izleniyor. Bella ve Hazar’ın herkese örnek olacak türden aşkı çok konuşuluyor. Dizide Bella’nın annesi Kamilia Hanım’ın komik halleri diziye renk katıyor.

Yeni Gelin’in 57. Bölümde neler yaşandı


Yeni gelin 57. bölümde hanımağalığını ilan eden Möhteber, evi terk eder. Şimdi ise hedefleri daha büyüktür. Belediye başkanlığına göz diken Möhteber, intikam almak için bilenmektedir. Şirin’in temizlik hastalığı ile uğraşan Baran’ın, birde eve tekrar dönen Möhteber ile başı derttedir.

Konağa yeni gelen misafir tüm dengeleri alt üst eder bu durumdan hoşnut olmayan gelinler savunmasızdır. Kocalarını bu kadından korumaları gerekmektedir.

Möhteber’in yaşadıkları konakta tekrar kaosa neden olmuştur. Möhteber-Kalender çekişmesinden dolayı konaktaki taşlar zaten yerinden oynamışken, birde herkesin göz ardı ettiği acı olayla baş etmek zorunda kalacaklar.

 

Yeni Gelin 57. Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların geçen sezonun reyting oranlarına tutunan bir kaç dizisinden biri olan Show TV’nin renkli dizisi Yeni Gelin yaz tatilinin ardından yeni sezonun ikinci bölümü olan 57. bölümü ile seyircisiyle buluşacak. İşte Şirin’in temizlik hastalığının herkesi bıktırdığı, Möhteber’in hanım ağalığını ilan ettiği Yeni Gelin 57. Bölüm 2. Fragmanı…
Başrollerinde Jessica May Drociunas, Tolga Mendi ve Dağhan Külegeç gibi sevilen oyuncularının yer aldığı Yeni Gelin 57. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Möhteber’in hanım ağalığını ilan ettiği yeni bölümde neler olacağı merak konusu  olmuştu. Show TV’nin sevilen eğlence dolu dizisi Yeni Gelin 57. Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı! Şirin’in temizlik hastalığı herkesin başına bela olur. Artık Hanımağa benim diyen Möhteber nasıl tepkiler alacak? Show TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin yeni bölümü 13 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.
Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği Yeni Gelin 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Yeni Gelin’in yeni bölümünde neler olacak? Samimi ve eğlenceli dizi Yeni Gelin 13 Ekim 2018 Cumartesi akşamı Show TV’de ekranlara geldi.

Yeni Gelin dizisinin 58. yeni bölümü 20 Ekim 2018 Cumartesi akşamı

Ekranların geçen sezonun reyting oranlarına tutunan bir kaç dizisinden biri olan show tv’nin renkli dizisi Yeni Gelin yaz tatilinin ardından yeni sezonun üçüncü bölümü olan 58. bölümü ile seyircisiyle buluşacak. Üçüncü sezonunda 58. bölümü ile ekranlara gelecek olan yeni gelin dizisinde neler olacağı merak konusu. Yeni Gelin dizisinin 58. yeni bölümü 20 Ekim 2018 Cumartesi akşamı Show TV’de…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler