Ana SayfaDizilerÇukur dizisinden yeni bir fargman..!

İlgili Postlar

Çukur dizisinden yeni bir fargman..!

Show Tv’nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur’un 38. Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı! Yeni yayınlanan fragmanda Cumali kaçırılıyor? Cumali’nin bırakılması Reşit’in isteklerinin yerine getirilmesine bağlı. İşte aksiyonun ve heyecanın eksik olmadığı Çukur 38. Bölüm 2.Fragmanında neler yaşanacak? Beğenilerek izlenen 37. Bölümde Çukur’da neler oldu ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Çukur dizisinin ikinci fragmanda izleyenler nefeslerini tuttu!

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çukur 38. Bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Heyecanın doruk yaptığı yeni bölümde, Çukur kadrosuna yeni isimler dahil oluyor. Koçovalı’larla iş yapmak için masaya oturan sürpriz isim Reşit, Yamaç ve Vartolu ile anlaşmaya varabilecek mi? İşte merakla beklenen Çukur 38. bölüm fragmanı… Çukur dizisinin merakla beklenen 38. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Çukur 2.Sezon 5.Bölüm Fragmanında kadroya yeni isimler dahil oluyor. Yamaç ve Vartolu silah konusunda uzman, elinde bir çok önemli silah bulunan yeni karakter Reşit ile masaya oturuyor. Çeto’nun, Celesun’a öldür emri verdiği kişi kim? Cumali peşindeki silahlı adamlardan kutulabilecek mi? İşte merak edilen Çukur 38. yeni bölüm fragmanı…

Seyirciler sabırsızlıkla 38. Bölümü bekliyor!

Nefes kesen 37. bölümün ardından Çukur 38. bölümden ilk sahne ile ekranlara geldi. Aliço, İdris Baba’sının evine geliyor. Aliço’yu gördüğüne çok sevinen İdris Aliço’yu içeriye davet ederken; pişmanlıktan kahrolan, sürekli babasını takip eden Selim’in yüzüne kapıyı yine kapatıyor. Show TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çukur dizisinin yeni bölümü 15 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle izleyicisiyle buluşacak. Çukur 37. Bölümde Kara Kuzulara büyük bir darbe indirmeye çalışan Üç Silahşör, üç kardeş Yamaç, Cumali ve Salih dizinin sonunda büyük bir sürprizle karşılaşıyor. Mahsun bu raundun galibi oluyor ve kara para işlerinin patlamasını engelliyor. Dizide Salih (Vartolu) ve Cumali arasındaki sinir harbi de büyük ilgi çekiyor. 

Çukur’un 37. bölümde neler yaşandı?

Çukur’un 37 . bölümü yine nefesleri kesti. Yeni sezona girdikten sonra tek tek kavuşmalara sahne olan fenomen dizide Vartolu ile sadık adamı Medet’te tekrar yan yana geliyor. Mahsun, Yamaç’ın planlarını bozuyor.Yamaç, Çeto ve Mahsun’un liderliğindeki Kara Kuzular’a büyük bir darbe vurabilmek için bir plan hazırlıyor. Çeto’nun yurtdışı kaynaklar ile bağlantı kurup, büyük bir teslimat için para almasını kullanmak isteyen Yamaç’ın, Çeto’nun bu yasadışı ticaretini baltalamak ve Kara Kuzular’ı büyük bir belanın içine itmek için hazırladığı plan tıkır tıkır işlerken, Mahsun bölümün sonunda büyük bir sürprize imza atıyor. Koçovalılar Kara Kuzular’a büyük bir darbe indirdiklerini sanarken ellerine geçen sadece kağıt parçaları ve variller dolusu toz toprak oluyor. Mahsun ise kendilerine lazım olan malzemeleri sağ salim Çeto’ya getiriyor ve Yamaç’ın planlarını bozuyor. Ailesine yaşattıklarının vicdan azabıyla babası İdris Koçovalı’yı sürekli takip eden Selim, babasından sille tokat yesede bu takibini sürdürüyor. Her ne kadar İdris Koçovalı oğlu Selim’i affetmese de baba yüreği yine de uzaktan uzağa Selim’e kıyamıyor.

Bu arada Çukur’a Selim’in eşi Ayşe ve kızı Karaca geri dönüyor. Celasun’un karşıladığı ve taşınmalarına yardım ettiği Ayşe Koçovalı, mahallede kalabilmek için Çeto’ya biat etmek zorunda kalıyor. Çeto’nun ise bu ikili için farklı planları var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler