Ana SayfaDizilerYeni Gelin Liderliği Bırakmıyor

İlgili Postlar

Yeni Gelin Liderliği Bırakmıyor

Show TV’de yayınlanan Yeni Gelin dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile reyting sıralamasında lider oldu. Son dönemlerde diziler arasında en çok konuşulanlardan birisi olan Yeni Gelin, popülerliğini giderek arttırıyor. 7.32 reyting alan ve 16.11 share oran ile zirvede bulunan Yeni Gelin, bu başarısı ile aynı zamanda Show TV’nin de izlenmesini sağladı. Dizinin özeti dahi listede üçüncü olmayı başardı.

Dün Akşam En Çok Ne İzlendi?

Yeni Gelin’in ardından listede ikinci olmayı başaran yapım Fazilet Hanım ve Kızları oldu. Listede ikinci olmayı başaran dizi, başarılı bir şekilde günü tamamladı. İlk üçün ardından ilk 10 arasına girmeyi başaran yapımlar ise şöyle oldu; Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu, Show Ana Haber, Kalbimdeki Deniz, Tolgshow, Haber Önü, Bahtiyar Ölmez ve Fazilet Hanım ve Kızları oldu.

Dün akşamın sonuçlarında en çok dikkat çekenlerden bir tanesi Tolgshow oldu. Kısa süre içerisinde izleyenlerin dikkatini çekmeyi başaran Tolga Çevik, zorlu gecede iyi bir derece aldı. TV8’de yayınlanan O Ses Türkiye ise ancak 13. Sırada kendisine yer bulabildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler