Ana SayfaDizilerJohn Wick Dizi Olacak

İlgili Postlar

John Wick Dizi Olacak

Film dünyasının sevilen film serilerinden birisi olan John Wick için önemli bir gelişme yaşandı. Filmde sık sık adı geçen The Continental adı verilen dünyanın konu olarak alınacağı yeni dizi Amerika’da yayına girecek. Starz kanalında yayınlanacağı açıklanan John Wick’ten alınacak pek çok benzerliği televizyonlara taşıyacak. Üstelik yapılan açıklamalara göre diziye dönem dönem John Wick de dahil olacak ve böylece Keanu Reeves de diziye dahil olmuş olacak.

Yapımcı Lionsgate

Açıklamalara göre dizinin yapımcısı Lionsgate TV olacak. Dizi senaryosu ise Chris Collins kaleminden çıkıyor. Daha önce de çok iddialı yapımlarda imzası bulunan Chris Collins, yeni dizi için beklentilerin yükselmesini sağlıyor.

The Continental Ne?

John Wick film serisini izleyenlerin çok iyi bileceği gibi The Continental, film içinde sürekli geçiyor. Otel içerisinde yer alan gizli alan bu bölüm, gizli dünyanın güçlü isimlerinin uğrak noktası. Bu bakımdan dizinin de karanlık dünyaları konu olarak alması bekleniyor. John Wick’de yer almayan yeni karakterlerin dizi ile birlikte yaratılması da bekleniyor.

The Continental’da Kimler Olacak?

Dizinin oyuncu kadrosu konusunda şu ana kadar net bir şekilde açıklanmamış durumda. Fakat önemli oyuncuların kadroya dahil olması bekleniyor. Bu bakımdan proje kadar oyuncular da merakla bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler