Ana SayfaÜnlülerYeni Gazinocular Kralı Arda Kural mı Olacak?

İlgili Postlar

Yeni Gazinocular Kralı Arda Kural mı Olacak?

Yeni Gazinocular Kralı Arda Kural mı olacak? Önceki gün hakkında çıkan hastalığının tekrar nüksettiği haberlerini yalanlayan Arda Kural, Gazinocular Kralı olma yolunda emin adım ilerliyor. Magazin dünyasında Felaket Tellalı olarak tanınan Onur Akay ile buluşup samimi bir sohbet gerçekleştiren ünlü oyuncu, bakın neler anlattı…

Hastalığı Nüksettiği İddia Edilen Arda Kural Konuştu!

Yeni Gazinocular Kralı Arda Kural mı olacak?

Yeni Gazinocular Kralı Arda Kural mı olacak? 2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde Psikonevroz teşhisi ile yatarak tedavi gören ünlü oyuncu Arda Kural, hakkında çıkan hastalığının tekrarladığı iddiaları ile ilgili Onur Akay’a çok özel açıklamalar yaptı.

Magazin dünyasında Felaket Tellalı olarak tanınan Onur Akay, bugün köşesinde Arda Kural ile buluşmasını kaleme aldı.

Onur Akay, yakın arkadaşıyla birlikte eğlence mekanı işleten ünlü oyuncunun yeni Gazinolar Kralı olacağını iddia etti.

İşte Felaket Tellalı’nın haberimiz ile ilgili o yazısı…

Onur Akay, Arda Kural ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Onur Akay, Arda Kural ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Arda Kural kimdir?

“Sen ‘Felaket Tellalı’sın sana kızamam!”

“Arda Kural’la ilgili yazdığım yazıda yapımcılara seslenince, telefonum çaldı ve yapımcı Mustafa Şahin, “Arda Kural’ı filmde oynatmak istiyorum, Arda’ya nasıl ulaşabilirim?” dedi. Bende yazımın amacına ulaşmasından dolayı büyük bir mutluluk duyarak, Mustafa Bey’in Arda ile iletişime geçmesini sağladım. Daha sonra tekrar bana dönüş yapan Mustafa Bey, Pazar günü Arda ile görüşeceklerini söyledi. “Bende o zaman sizinle geliyorum. Arda’ya söylemeyin sürpriz olsun. Sağlık durumu nasıl merak ediyorum ve kendi gözlerimle görmek istiyorum.” dedim.

Saçlarım kabarmış ve kafayı çok arkaya atınca göbek fırlamış, deli gibi çıkmışım

Dün, Arda Kural ve yakın arkadaşı Cihad Yüce’nin beraber işlettiği, Büyükçekmece’de bulunan ‘Elcielo Cafe & Bar’a gittik. Arda yapımcı ile görüştü. Artık filmle ilgili kararı ne olur bilemiyorum. Ancak, Arda ile çok keyifli bir sohbetimiz oldu.

Arda’nın ilaç tedavisi devam ediyormuş ama hastalığı nüksetmemiş ve gayet iyi görünüyordu.

Bende Arda’ya, bana gelen bilgilerin ve fotoğrafların kaynağını söyledim ve gönderen kişinin çok güvenilir olduğunu, gelen bilgilerin beni gerçekten çok üzdüğünü, o yüzden yapımcılara seslenmek istediğimi belirttim

Arda ise hemen espriyi patlattı ve şöyle dedi:

“Onur’cum, o fotoğrafı nasıl yakalamışlar öyle? Saçlarım kabarmış ve kafayı çok arkaya atınca göbek fırlamış, deli gibi çıkmışım!”

Kahkahalar havada uçuşurken ben, “O fotoğrafları yayınladığım için bana kızmadın diğ mi Arda?” dedim.

Arda ise, “Sen ‘Felaket Tellalı’sın sana kızamam!” dedi.

Arda, esprileri patlatmaya devam ederken konu işlettikleri Elcielo Cafe & Bar’a geldi. Çok şık ve çok sıcak bir ortam olduğunu söyledim. Arda ile Cihad ise, çok yakında ünlü isimlerin burada özel gala olarak sahne programları yapacağını ve önümüzdeki günlerde bu galaların Tuğba Özay’la başlayacağını söyledi.

Hemen Tuğba Özay’ı telefonla aradım, mekânı çok beğendiğimi ve programını izlemeye geleceğimi söyledim.

Arda Kural’ı yakın zamanda ‘Gazinocular Kralı’ olarak görürseniz şaşırmayın!

Çünkü kısa süre sonra bende Arda’nın mekânında, özel bir gala olarak sahne programı yapmaya karar verdim. Gelişmeleri Arda Kural’ın Instagram adresinden takip edebilirsiniz…”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler