Ana SayfaDedikoduYeni film evlilik getirdi!

İlgili Postlar

Yeni film evlilik getirdi!

Altı aydır ilişki sürdüren ünlü Komedyen Cem Yılmaz ve Köşe Yazarı Defne Samyeli’nin çocukları için böyle bir karar aldığı iddiaları sürdürülüyor.

Cem Yılmaz Kimdir?

Evlenecekleri yer belli!

Ünlü çiftin,Cem Yılmaz’ın ‘Karakomik Filmler’ projesinin çekimlerinin bitmesinin ardından önümüzdeki aylarda Çeşme’de Muzaffer Yıldırım’ın sahip olduğu ve daha önce Mert Fırat ile İdil Fırat’ın evlendiği Çeşme Stay otelde evlenecekleri konuşuluyor.
Mert Fırat ile evlenen İdil Fırat, babasının düğüne neden katılmadığını açıkladı!

Neden Evleniyorlar?

Defne Samyeli Kimdir?

Evlenmelerinin nedeni,Samyeli’nin kızları için böyle bir karar aldığını,Cem Yılmaz’ın da sevgilisi Defne Samyeli’nin bu isteğine olumlu yanıtlar verdiği öğrenildi.

“Zaten hayranıydım,Nasıl olmayayım?”

Sunucu,geçtiğimiz günlerde Madame Figaro dergisinde verdiği röportajda “Cem’in zaten hayranı ve seyircisiydim.Nasıl Olmayayım?” diyerek,övgüler yağdırarak resmen doğruladı.

Hamur evlilik yolunda!

Defne Samyeli,geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda,”Gazetecilik,oyunculuk,şarkıcılık,sunuculuk,spikerlik…Yaptığım bütün işler özünde hep aynı:Kitleyle iletişim.İster söz,ister ses,ister yazı ister oyunla.Ben gerçekten bir hamur gibiyim;eğitim ve deneyimimle kendimi istediğim şekilde yoğurabilirim” ifadelerini kullanarak yeteneklerini ve neler yapabileceklerini ima etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler