Ana SayfaDizilerYeni dizi "Siyah Beyaz Aşk" bugün Kanal D'de!

İlgili Postlar

Yeni dizi “Siyah Beyaz Aşk” bugün Kanal D’de!

Siyah Beyaz Aşk dizisi bugün akşam Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmaya saat sayıyor. Dizinin fragmanı yayınlandığı günden beri televizyon ekranlarında ve sosyal paylaşım platformlarında pek çok kişi tarafından izlenip seyirci tarafından beğeni kazanmıştı.[irp]

Siyah Beyaz Aşk dizisinin konusu

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan.

Aslı, zorla alıkonulduğu çiftlikte baskı altında yaralı bir adama hayat vermeye çalışırken görmemesi gereken bir şey görür. İyilik meleği sandığı, Ferhat’ın dayısı Namık’ın aslında bir katu il olduğuna tanık olur. Artık Aslı’nın yaşaması imkansızdır. Namık tarafından ölüm fermanı imzalanır. Ferhat tam Aslı’yı öldüreceği sırada ona yaşaması için bir şans tanır. Tek bir şartla… Aslı’nın hayatını değiştirecek bir şartla. Bu “şart” hem Aslı’nın hem de Ferhat’ın hayatını kökünden değiştirecektir.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin oyuncu kadrosu ise şöyle;

Ferhat Aslan karakterine İbrahim Çelikkol hayat veriyor!

11 yaşındayken babasının gözlerinin önünde öldürülmesiyle bütün hayatı değişir. Tertemiz hayat dolu bir çocuk olan Ferhat dayısı Namık sayesinde kirli işlere bulaştırılır ve ailesi için kendisini feda eder. Namık’ın sağ kolu ve en güvendiği kişidir. Namık’ın bütün karanlık işlerini yapar. Korkusuz ve yeri geldiğinde acımasızdır. İçindeki sevgiyi sonsuza dek gömdüğüne inanır.

Aslı Çınar karakterine Birce Akalay hayat veriyor!

Lise çağında babasını kaybeder. Hayata olan bağlılığı, umudunu hiç kaybetmemesi ve mücadeleci kişiliği onu ayakta tutar. Abisi Cem ile birlikte yaşar. Başarılı ve yardım sever bir genel cerrahtır. Bağımsız ruhludur. Hayat doludur. İnsanların sevgi ve emekle değişebileceklerine, iyileşebileceklerine inancı tamdır.

Namık Emirhan karakterine Muhammet Uzuner hayat veriyor!

Annesi ve babasını kaybettikten sonra kardeşlerine bakabilmek için her işe girip çıkmış en sonunda da kirli işlere bulaşmıştır. Yaşadığı zorluklar Namık’ı hırslı ve acımasız biri haline getirmiştir. Politikaya atılmaya karar verdikten sonra işleri Ferhat’a devredip yardımsever bir iş adamı kimliğine bürünmüştür. Belediye başkanlığı seçimlerine hazırlanmaktadır. Amacına ulaşmak için her yolun mübah olduğuna inanır.

Yeter Aslan karakterine Arzu Gamze Kılınç hayat veriyor!

Beş çocuklu, yoksul bir ailede büyümüştür. Zorla istemediği bir adamla evlendirilir. Yeter mutsuzluğunun hıncını çocuklarından çıkarır. Hırsları yüzünden büyük hatalar yapar, bu da çocuklarının ona karşı cephe almasına neden olur. Özellikle Ferhat’la arasında yıkılmaz bir duvar vardır. Yeter’in en büyük isteği Ferhat’ın sevgisini yeniden kazanabilmektir.

İdil Yaman karakterine Ece Dizdar hayat veriyor!

İzmir’de doğmuştur. Zeki ve başarılı olan İdil, ailesinin maddi imkansızlıkları nedeniyle çalışarak eğitim hayatını sürdürmüştür. Uluslararası ilişkiler ve Siyaset bilimi okumuştur. İşinde çok başarılıdır. Namık’ın siyaset danışmanıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler