Ana SayfaÜnlülerYeni Çift Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman Çok Mutlu

İlgili Postlar

Yeni Çift Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman Çok Mutlu

14 Şubat’ta Los Angeles’ta dünya evine giren Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman oldukça mutlu bir birliktelik sürdürüyor. Evlilik kararı aldıktan sonra Türkiye’nin en çok konuştuğu çiftlerden birisi olan Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman geçtiğimiz akşam Tatlım Tatlım filmini izlemeye geldi.

Özellikle film öncesinde ilişkileri ile ilgili açıklamalar yapan çift evliliğin çok iyi gittiğini ve herhangi bir sorunun olmadığını söyledi. Yapılan röportajda özellikle birbirine şaka yolla takılmayı da ihmal etmezken Almeda Abazi Tolgahan çok dağınık olduğundan şikâyetçi oldu. Dolaptan sadece bir pantolon alsa dahi dolabı tam dağıttığını söyleyen Almeda Abazi Tolgahan Sayışman’a bu sözleriyle esprili bir şekilde takıldı. Tolgahan Sayışman bu sözlerin üzerine ise “Sen ne dolmuşsun” be diyerek tepki gösterdi.

Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman Neden Yüzük Takmıyor?

Röportaj sırasında özellikle evlilik yüzüklerinin takılmadığını fark edilmesi sorulunca çiftin biraz gerildiği görüldü. Tolgahan Sayışman kaybediyorum korkusuyla yüzük takmıyorum derken bu durumu daha sonrasında toparladı. Yüzüğü kalbine taktığını ve Almeda’yı sevdiğini dünyanın gördüğünü söyleyen Tolgahan Sayışman bu sözleri ile eşinin gönlünü almayı başardı. Yüzük konusunda Almeda Abazi ise herhangi bir açıklama yapmadı.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi yaptıkları bu açıklamalar sonrasında Tatlım Tatlım adlı filmi izleyerek eğlenceli bir gece yaşadı. Özellikle ünlüler camiasından pek çok ismin katıldığı gece oldukça kalabalık geçti. Film izleyenlerden tam not aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler