Ana SayfaÜnlülerBaşak Sayan Hamile Modasına Uydu

İlgili Postlar

Başak Sayan Hamile Modasına Uydu

Türkiye’nin tanınan isimlerinden olan Başak Sayan hamile modasına uydu ve sekiz buçuk aylık hamile haliyle objektif karşısına geçti. Özellikle Hollywood yıldızlarından alışkın olduğumuz karnı burnunda poz verme modası Başak Sayan için de cazip görülürken oldukça farklı fotoğrafları kısa süre içerisinde Türkiye’nin gündeminde yer almasına Başak Sayan da oldukça şaşırdı.

Başak Sayan Bebek Bekliyor

Sekiz buçuk aydan beri hamile olan ve artık bebeğini kucağına alacağı son günleri saymaya başlayan Başak Sayan hamile pozları ile birlikte sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Fotoğrafların yayınlanmasının ardından özel bir televizyon programına açıklama yapan Başak Sayan fotoğrafların nasıl yayınlandığını anlamadığını ve arkadaşları tarafından sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan fotoğrafların çok kısa süre içerisinde dikkat çekerek yoğun paylaşımı aldığını söyledi.

Fotoğraf çektirmenin tamamen kendi kararı olduğunu söyleyen başarılı isim bu konuda gelen eleştirilere de katılmadığını söyledi. Özellikle kötü çıkmış ya da çirkin çıkmış şeklindeki eleştirilerin kesinlikle uygun olmadığını söyleyen oyuncu Başak Sayan bu durumun kendi isteği ile olduğunu ve bu konudaki kararını da kendine ait olduğunu söyledi. Fotoğrafları tamamen hatıra amaçlı çektirdin de söyleyen Başak Sayan bu konudaki eleştirilere katılmadığını belirterek sosyal medyadaki tartışmaları dikkate almadığını daha net bir şekilde ifade etmiş olsun. Paylaşılan fotoğraflar da özellikle çıplaklık yüzünden kendisine eleştirilerin yönetilen Başak Sayan’ın sosyal medyada en çok paylaşılan fotoğrafları şu şekilde;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler