Ana SayfaDizilerYemekteyiz'de Sonunda Buda Oldu!

İlgili Postlar

Yemekteyiz’de Sonunda Buda Oldu!

tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının bu haftaki finali yine olaylı geçti!

Günün yarışmacısı Kişisel Gelişim Uzmanı, Yazar ve Eğitmen olan Hatice Beyza Bulut oldu. Iğdırlı ve Azeri olan Bulut, 10 yaşına kadar Fransa’da yaşamış bir yarışmacıydı.

Yemekteyiz’in Finalinde Yer Yerinden Oynadı!

Beyza Hanım’ın evinde yapılan final gününde tartışmalar bitmek bilmedi!

Haftanın başında iki gün yarışmaya katılan Soner Pakdemir’in aniden sağlık sebeplerini öne sürerek yarışmadan ayrılmasıyla, 3. gün yerine Hatice Beyza Bulut gelmişti.

Masada Gülizar Hanım ile Merve Hanım arasında ilk günden beri süregelen tartışmalar devam etti. Gülizar Ayan ve Merve Çakır, birbirlerine laf atarak tartışmaya başladılar.

Bu sırada yorum yapmak isteyen Abdülkadir Bey söz alamayınca, ev sahibi Beyza Hanım’dan pamuk istedi.

Pamukları alınca kulakları tıkayan Abdülkadir Bey’in bu davranışı gülüşmelere ve şaşkınlığa neden oldu.

Abdülkadir Bey, “Pamuk istedim çünkü rahatsız oluyorum konuşmaktan… Yer kalmadı…” diyerek masadaki tartışmaya ve bir türlü söz alamamaya tepki verdi.

Bu sırada Onur Büyüktopçu masadan kalkmıştı. Gülizar Hanım, daha sonra yaptığı yorumda bu anlar için “Pamuk takarak kadınları susturmaya başladınız ama kadınları ne siz ne de başkaları asla susturamaz. Şovunuzu izlediğinizde umarım kendiniz beğenirsiniz ama umarım yanınızda bir kadınla izlemezsiniz…” diyerek bu olaya tepki verdi!

Beni tahrik ediyor! Çok saygısızsın!

Gülizar Ayan, “Ben sizden büyüğüm. Siz sürekli en başından beri, ilk masanıza oturduğumuzdan beri hatta kapıyı açtığınızda bile, kapıyı açtığınızda gelen misafirinize sanki ‘Siz kimsiniz de benim evime geliyorsunuz’ gibi bir ifadeniz var” diye laf attı. Mimikleriyle Merve Hanım’ın taklidini yapması ise Merve Hanım’i iyice delirtti.

İyice gerilen Merve Çakır, “Çok saygısızsınız, siz gerçekten çok saygısız bir insansınız” yanıtını verdi ama Gülizar Ayan, yarışmacıya yüklenmeye devam etti ve hareketlerinin kendisini rahatsız ettiğini söyleyerek “Buradan karşımda ya, beni buradan inanılmaz tahrik ediyor” sözleriyle ortamı iyice gerdi.

Merve Hanım, Gülizar Hanım’ın yemeğine neden 3 verdiğini bu tartışma sonrasında açıklamak istemedi ve “Beni ağlama raddesine getirdiği için konuşmak istemiyorum. Lütfen benimle konuşmayın” diyerek yorum yapmamdı.

Gülizar Hanım’ın yüzünü buruşturarak “Ayy kıyamam! Çocuk gibi ağlayacaksan çocuk parkında oynasaydın” sözleri buz gibi bir hava estirdi yarışmada.

Haftanın birincisinin kim olduğunun açıklanacağı anda gerginlik yeniden yükseldi. Merve Hanım, Gülizar Hanım’ın masasına bakınca onun birinci olması ile ilgili olarak “Ben onun gibi saygısız, karşısındakini çekemeyen bir insan değilim. Bunun sevmemekle, sevmekle ilgisi yok, masasıyla alakası var. İsterdim masa açısından” dedi.

Gülizar Hanım’ın ise “Merve hanım sayesinde birinci olacaksam şu an ondan bile vazgeçtim. Taktik yapabilmiş herkese ama tutmamış maalesef” şeklindeki sözleri dikkat çekti…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler