Ana SayfaÜnlülerYemekteyiz Reyting İçin Çaba Harcarken Kimsenin Aklıyla Oynamasın!

İlgili Postlar

Yemekteyiz Reyting İçin Çaba Harcarken Kimsenin Aklıyla Oynamasın!

Murat Özdemir, Yemekteyiz yarışmasına katılmış ve Onur Büyüktopçu tarafından kovulmuştu. Fakat Murat Özdemir daha sonra tv8’in bir başka programı MasterChef Türkiye’de ortaya çıkmış ve yarattığı skandallar ile uzun süre gündemde yer almayı başarmıştı. Yemekteyiz de şimdi de bir başka agresif yarışmacı gündemde yerini aldı. Tayfun isimli genç yarışmacı tavırlarıyla dikkat çekti. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu köşe yazısına Yemekteyiz’i taşıdı. İşte Sina Koloğlu köşe yazısı…

Zuhal Topal’la Sofrada İle Yemekteyiz Farkı!

Onur Büyüktopçu, reyting için bu duruma müsahade ediyor…

V8 ekranlarında Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz yine gündemde! Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu köşe yazısı ile dikkat çekti. Sina Koloğlu, ‘Yemekteyiz’ bant çekim, hatırlatayım! Sonuç olarak, tv8 yönetimi bu skandalların ortaya çıkmasını istemeseydi bant çekimden çıkartırdı ya da o bölümü feda ederdi. Ama görüldüğü üzere önce Murat Özdemir şimdi de Tayfun isimli genç şiddet içerikleriyle konuşuluyor. Yemekteyiz ile Zuhal Topal’la Sofrada programlarının müthiş yarışını biliyoruz. Onur Büyüktopçu, reyting için bu duruma müsahade ediyor ise bu da yanlış bir durum.

Onur Büyüktopçu Kimdir?

Sunucu Onur Büyüktopçu’nun daha önce kovduğu yarışmacı Murat Bey’i örnek verdiler…

“‘Yemekteyiz’ bizde haber öncesi izlenir. Yarışmacı seçiminin ‘reyting’ beklentili olması doğal. Komik, haşarı, ağzı laf yapan, sessiz ve gıcık karakterler, izleyicinin dikkatini çekmeli. Son bölümde Tayfun adında genç yarışmacı, tavırlarıyla ‘şiddetli’ karşı koyma psikolojisini bizlere sundu. Ev ahalisi izlerken, kendisinin tedavi olması yönünde görüş bildirdi. Ev ahalisi, “Özellikle seçiyorlar şimdi her yerde haberi çıkar, hatta elinden tutup başka yarışmalara da götürürler” dedi. Sunucu Onur Büyüktopçu’nun daha önce kovduğu yarışmacı Murat Bey’i örnek verdiler: “Adam sonra, aynı kanalın başka bir yarışmasında aynı şeyleri yaptı, oradan da kovuldu. Yaptıkları haber olmaya devam ediyor.” ‘Yemekteyiz’ bant çekim, hatırlatayım!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler