Ana SayfaÜnlülerYeliz Yeşilmen'in eşi, atletli pozunu konu eden magazincileri tehdit etti!

İlgili Postlar

Yeliz Yeşilmen’in eşi, atletli pozunu konu eden magazincileri tehdit etti!

Eşi Yeliz Yeşilmen’in atletli pozunu paylaştığı iş adamı Ali Uğur Akbaş, bu pozu konu eden magazincilere sert çıktı. Söylemezsem Olmaz programında konunun gündeme getirilmesine sinirlenen Akbaş, tehditler savurdu. İşte detaylar…

Yeliz Yeşilmen’in eşinin atletli pozu hala daha konuşuluyor

Bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Yeliz Yeşilmen, iş adamı Ali Uğur Akbaş ile evlenip çocuk sahibi olduktan sonra sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme geliyor. Yeşilmen, son günlerde eşinin atletli fotoğrafını paylaşması ile gündemde.

Ali Uğur Akbaş’ın atleti olay oldu

Önceki gün eşinin doğum gününü yatakta kahvaltı sürprizi yaparak kutlayan Yeliz Yeşilmen, bu pozu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşmıştı. Bu paylaşımın en dikkat çeken detayı, Ali Uğur Akbaş’ın atletli olması oldu.

En çok konuşulan konu oldu

Magazin programlarının son günlerde en çok konuşulan konularından biri haline gelen bu poz ile ilgili Ali Uğur Akbaş sessizliğini bozdu. Son olarak Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında Akbaş’ın atletli pozu ele alındı.

Ali Uğur Akbaş’tan magazincilere tehdit

Atletli fotoğrafının canlı yayında konuşulmasına çok sinirlenen Ali Uğur Akbaş’ın, Söylemezsem Olmaz yapımcılarına ve yorumcularına tehditler savurduğu iddia edildi.

Söylemezsem Olmaz ekibi suç duyurusunda bulunacakmış

Söylemezsem Olmaz ekibi, canlı yayınlanan programda Ali Uğur Akbaş’ın tehditlerine sessiz kalmayacaklarını ve Akbaş hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler