Ana SayfaÜnlülerYeliz Yeşilmen: Basının karşısına bikinimle çıkar gösteririm!

İlgili Postlar

Yeliz Yeşilmen: Basının karşısına bikinimle çıkar gösteririm!

Bodrum’da tatil yaparken görüntülenen ve selülitleri ile dikkat çeken Yeliz Yeşilmen konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Türkiye’de yaz döneminin açılması ile birlikte ünlü isimlerin de bikinili görüntüleri arka arkaya gelmeye başladı. Bu ünlü isimler arasında yer alan Yeliz Yeşilmen¸ bikinili fotoğrafında özellikle selülitleri nedeniyle gündeme gelmişti. Fotoğraflarda kendi selülitlerinin konuşulmasına itirazda bulunan Yeliz Yeşilmen, selülitinin olmadığını iddia etti.

Yeliz Yeşilmen makyajsız haliyle şaşırttı!

“Kocam kızmasa”

Yeliz Yeşilmen yaptığı açıklamada kocasının kızmaması halinde herkese selülitinin olmadığını gösterebileceğini de söyledi. “Bütün Türkiye benim selülitlerimi konuştu. Kocam kızmazsa basının karşısına bikinimle çıkıp selülitlerim olmadığını gösteririm” diyen Yeliz Yeşilmen, yaptığı bu açıklama ile oldukça dikkat çekti.

Şarkısı dünyada popüler olmuş

‘Fıstık çıkı çıkı’ adlı şarkısı hakkında da açıklamalarda bulunan Yeliz Yeşilmen, Instagram’da 50 milyon kişi tarafından takip edildiğini ve şarkısının da şimdiden dünyada popüler olmayı başardığını ifade etti.

Yeliz Yeşilmen hangi projelerde yer alacak?

Yeni projeler hakkında da açıklamalarda bulunan oyuncu ve şarkıcı, “İki film, bir televizyon programı var. Televizyon programı sabah magazini gibi olacak. Ben sürekli görüşüyorum projeler için ama artık kanallar fazla para vermiyor, farklı anlaşmalar yapılıyor. Benim de çocuklarımı bırakacağıma değmesi gerekiyor. Yaz boyu Bodrum’da dinleneceğim ve daha sonra çalışmaya başlayacağım” dedi.

Kilo vermiştim

Çekilen görüntünün hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını söyleyen Yeşilmen, sevenlerinin de benzer şeyler söylediğini ve montaj yapılabileceğini düşündüğünü söyledi. İki çocuğu ile tatilde ilgilendiği sırada fotoğraflarının çekildiğini ve bu duruma da kızdığını söyleyen ünlü isim, neden kendiyle uğraştıklarını da sorguladı. “Ben 38 bedenim, 44 beden değilim. 16 yaşındayken de 38 bedendim. Tabii ki çocuk doğurdum, kaslı bir vücudum olmayabilir. Beni gösterdikleri şekilde de rezil bir durumda değilim. Ekranlarda gördüğünüz o güzel kadınlar 34 bedendir ve kemik yığınıdır. Ben kemik torbası değilim. Ben Beyonce, Jennifer Lopez tarzı bir kadınım. Balık etli bir kadınım ama balina değilim. Beni balina gibi göstermeyin. Gencecik, taş gibi genç bir kadınım” diyen Yeliz Yeşilmen, yaptığı bu açıklamalarla tepki gösterdi.

Yeliz Yeşilmen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler