Ana SayfaKimdirYeliz Akay Kimdir?

İlgili Postlar

Yeliz Akay Kimdir?

Yeliz Akay oyuncu, sunucu, editör ve program yapımcısıdır. Ankara Kalaba Anadolu Meslek Lisesi ardından, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Radyo TV Sinema Bölümü’nden başarı ile mezun olmuştur. Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi & Film Çalışması Yüksek Lisans yapmıştır. Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon sinema üzerine master yapmıştır.

Yeliz Akay Boyu, Kaç Yaşında?

Yeliz Akay 36 yaşında ve 1.73 boyundadır. Doğum tarihi 18 Kasım 1985, burcu ise Akrep’tir. Göz rengi yeşil, kilosu 53 olarak bilinmektedir.

Yeliz Akay Nereli?

Yeliz Akay aslen doğma büyüme Ankara’lıdır. 1985 senesinde Ankara’da doğmuştur.

Geçmiş dönemde Flash Tv ekranlarında sunucu olarak çalışmıştır. Daha sonra, Euro Star kanalında Şehrin Patronları isimli program ile kariyerine devam etmiştir. Şehrin Patronları adlı programda, Türkiye’nin birbirinden ünlü, yurt dışında yaşayan ve alanında uzman iş insanlarını izleyici ile buluşturuyor. Program, deneyimli televizyon programcısı Serdal Kara yapımcılığında hazırlanmıştır.

Güzel isim ilk dizi oyunculuk deneyimini ise 2002 yılında Duy Beni isimli dizi ile gerçekleştirmiş ve dizi de Suna karakteri için kamera karşısına geçmiştir. Dizi de ayrıca, Berk Hakman, Rabia Soytürk, Dilara Sümbül, Caner Topçu, Durul Bazan, Lydia Cemre Özşişman, Murat Daltaban, Şevval Aldırmaz, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Alper Atak ve Bedia Ener gibi isimler de rol almıştır.

Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @yelizakayofficial ‘dır. Resmi facebook hesabı ise @yeliz.akay.180

Youtube video kanalı @yelizakayTv ‘de sunucu ve program editörü olarak çalışmalarını sürdürüyor. Tüm Sektörlerden son yenilikler, son gelişmeler, Avrupa pazarındaki konumları ve tanıtımları ile kamera önünde çalışmalarını sürdürmektedir.

 

 

Yeliz Akay Evli mi? Eşi Kim?

Yeliz Akay 2022 yılında youtube video kanalındanda yaptığı paylaşım üzere program yapımcısı Serdal Kara’dan evlilik teklifi almıştır. Aldığı evlilik teklifi sonrası paylaşımında, “Seninle mutluluğa bir ömür boyu evet dedim” açıklamasında bulunmuştur.

17 Ağustos 2022 tarihinde kendi aralarında gerçekleşen nikah töreni sonrası hayatını Serdal Kara ile birleştirmiştir. Serdal Bey’in nikah şahitliğini usta Gazeteci Burhan Akdağ ve Portex mekanın sahibi Lütfü Sapmaz yapmıştır.Çiftin Düğünleri Ekim Ayında Kuruçeşme Portex’te gerçekleşecek.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler