Ana SayfaKimdirCemre Özşişman Kimdir?

İlgili Postlar

Cemre Özşişman Kimdir?

Star TV ekranlarında yayımlanan “Duy Beni” dizisinin oyuncusu Cemre Özşişman kimdir? Cemre Özşişman kaç yaşında? Cemre Özşişman aslen nereli? Cemre Özşişman hangi burç? Cemre Özşişman dizileri neler? Cemre Özşişman filmleri neler? Cemre Özşişman hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Cemre Özşişman Kaç Yaşında? Cemre Özşişman Aslen Nereli? Cemre Özşişman Hangi Burç?

Cemre Özşişman 1 Ocak, 1996 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Cemre Özşişman, Oğlak burcudur.

Cemre Özşişman Kimdir?

Cemre Özşişman sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu olarak çalışmalarını sürdürmektedir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden başarı ile mezun olan güzel isim bir çok tiyatro oyununda sahne almıştır.

İlk dizi oyunculuk deneyimini 2022 senesinde Star Tv ekranlarında yayınlanan Duy Beni isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. Dizi de Emine karakteri için kamera karşısına geçmiştir. Duy Beni adlı dizi de ayrıca, Berk Hakman, Rabia Soytürk, Dilara Sümbül, Caner Topçu, Durul Bazan, Murat Daltaban, Şevval Aldırmaz, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Alper Atak, Bedia Ener, Hamdi Alp, Utku Coşkun, Taha Bora Elkoca, Gökçe Güneş Doğrusöz, Jasmine Simin Berkiş ve Yeliz Akay gibi isimler de rol almıştır.

Günfer Günaydın Oyunculuk – Management bünyesinde oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir. Tam ismi Lydia Cemre Özşişman’dır. Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @lydiacemre ‘dir. Günümüz itibariyle 2bin civarında takipçisi bulunumaktadır.

Cemre Özşişman Dizileri

  • 2022 – Duy Beni
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler