Ana SayfaDedikoduYayında büyük kıskançlık! Emine Aydın, Bigo'da yayın açan Mehmet Ali'yi paylaşamadı!

İlgili Postlar

Yayında büyük kıskançlık! Emine Aydın, Bigo’da yayın açan Mehmet Ali’yi paylaşamadı!

Son zamanların popüler ismi ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sahalara eski günlerden bir efsane ile geri döndü. Mehmet Ali Erbil; Bigo Live’da yaptığı Çark-ı Bigo canlı yayınlarıyla ve yayındaki sansasyonel olaylarla büyük dikkat çekmeye,  kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

Emine Aydın Kirli Sepeti
Emine Aydın Kirli Sepeti

Mehmet Ali Erbil yayınlarında Bigo Live’da tam gaz devam ediyor

Uzun yıllar boyunca herkesin severek takip ettiği TV programı Çarkıfelek’i özleyenler ve o eğlenceyi arayanlar Çark-ı Bigo’ya büyük ilgi gösterdi.

Dünyanın en çok kazandıran yarışma programlardan biri olan ve TV’de yayınlandığı seneler boyunca büyük ilgi gören Çarkıfelek, Bigo Live’ın uygulama içindeki bir özelliği ile yeniden hayata geçti.

Mehmet Ali Erbil’in neşesi, enerjisi ve eğlencesiyle heyecanı artırdığı canlı yayın; tıpkı Çarkıfelek’te olduğu gibi yine Erbil’in yaptığı espriler ile başladı ve kısa süre sonra yarışmaya geçildi.

Büyük Ödül iPad Pro oldu

Hem izleyenlerin hem de yarışmacıların yayın boyunca gülüp eğlendiği yarışmada, ünlü şovmen tıpkı Çarkıfelek günlerinde olduğu gibi ödüller dağıttı.

Geçtiğimiz haftalarda yarışmacılar Çark-ı Bigo programında uygulama içi hediyelerin yanında Airpods, Apple Watch 7 gibi hediyeler kazanmıştı.

Dün gece yapılan yarışmanın büyük ödülü ise iPad Pro oldu.

Yayında büyük kıskançlık

Mehmet Ali Erbil yarışmacı kızlardan biriyle ilgilenmeye başlayınca Erbil’in yakın arkadaşı olarak bilinen Emine Aydın kıskançlık krizine girdi.

Yarışmacı kız yayın sırasında tam nerede oturduğunu Mehmet Ali Erbil’e söyleyecekken Emine Aydın araya girerek söze girdi ve konuyu geçiştirdi.

Emine Aydın’ın bu hareketi Mehmet Ali Erbil’e platonik aşık olduğu iddialarını beraberinde getirdi.

Benim için son model arabasını feda etti

Mehmet Ali Erbil yayında Emine Aydın’ın kendisi için son model arabasını feda ettiğini söyledi. Bu sözlerle platonik aşk iddiaları daha da alevlenmeye başladı.

Melisa’ya şarkı, Sena’ya öpücük

Bigo Live canlı yayınlarında yaptıklarıyla gündemden düşmeyen ünlü şovmen, yayına katılan kızlarla flört etmekten geri kalmadı. Yarışmacı olarak gelen kızları beğenince birine şarkı armağan etti, diğerinden öpücük istedi.

Yayında sürpriz isim

Yayına katılan sürpriz isim herkesi yine çok güldürdü. Son zamanlarda rap şarkılarını kendi tarzında yorumlayarak herkesi eğlendiren Fevzi, yayına katıldı. Yayında ünlü şovmenle Isabelle isimli şarkıyı söylediler.

“Eski çarkıfelek günlerime döndüm”

Programda yaptığı şakalarla, yine eski formunu yakaladığı görülen ünlü şovmen “Eski Çarkıfelek günlerime döndüm, Bigo Live’da da aynı duyguları yaşıyorum.” dedi.

“En çok para Bigo’da”

Farklı platformlarda “hediye atın”, “para atın” diyerek hediyeler isteyen Mehmet Ali Erbil, en çok parayı Bigo’dan kazandığını dile getirdi. Sürekli paradan söz eden ünlü şovmenin izleyicilerden ısrarla Bigo’nun “Yat” hediyesini istemesi ve “Yat göremeden yat battı” sözleri, akıllara kendisinin ekonomik bir sıkıntı yaşıyor olabileceğini getirdi.

Geçen haftalarda yaptıklarıyla çok konuşulmuştu

Mehmet Ali Erbil, Bigo’da geçtiğimiz haftalardaki yayınlarında yaptıklarıyla da eski günlerine dönüş sinyalini vermiş ve çok konuşulmuştu.

Ünlü şovmen, geçen hafta canlı yayında izleyenler ile sohbet esnasında Ece Ronay’a laf attı! “Eee soyunmadan olmaz bu işler.”, “Omuz göstermeden olmaz.” dedi.

Mehmet Ali Erbil, bununla da kalmayıp Çark-ı Bigo’ya yarışmacı olarak katılan bir kadının numarasını alıp “Sen bana yaz, ben sana çok özel bir video atacağım.” demişti. Ünlü şovmen daha sonra konuyu Ermenistan ve Yunanistan’a getirip “Ermenistan yine kudurmaya başladı” demişti.

Herkes Çark-ı Bigo’da yarışmacı olmak istedi

Yarışmanın sonunda büyük ödülün de açıklanması ile yarışmayı izleyenler yorumlara “Ben de yarışmacı olmak istiyorum.” yazdı.

Çark-ı Bigo’nun ne kadar süre Bigo Live’da devam edeceği konusunda bir açıklama yapılmazken, ilk 2 ödül sonrası haftaya yapılacak yayının ödülü şimdiden merak konusu oldu.

Bigo Live nasıl bir uygulama?

Son zamanlarda Mehmet Ali Erbil ve Taha Özer’in de katılmasıyla popülerliği iyice artan Bigo Live, dünya çapında 150 ülkede milyonlarca yayıncısı olan ve eğlenirken para kazandıran bir canlı yayın uygulaması olarak öne çıkıyor.

Yayıncılar açtıkları yayınlarda yeteneklerini sergilerken, sadece arkadaşlık ve sohbet için yayın açan çok sayıda yayıncının da olduğu Bigo Live’da, uygulamanın para birimi olan elmasları toplayarak da para kazanılabiliyor.

Android için Bigo Live indir
iOS için Bigo Live indir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler