Ana SayfaKimdirYasmin Erbil Kimdir?

İlgili Postlar

Yasmin Erbil Kimdir?

“Yasak Elma” dizisinin kadorsuna “Canan” karakteriyle dahil olan Yasmin Erbil kimdir? Yasmin Erbil kaç yaşında? Yasmin Erbil aslen nereli? Yasmin Erbil hangi burç? Yasmin Erbil dizileri neler? Yasmin Erbil filmleri neler? Yasmin Erbil hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Yasmin Erbil Kaç Yaşında? Yasmin Erbil Aslen Nereli? Yasmin Erbil Hangi Burç?

Yasmin Erbil, 2 Aralık 1995 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Yasmin Erbil, Yay burcudur.

Yasmin Erbil Kimdir?

Yasmin Erbil, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in ikinci evliliğini yaptığı ünlü oyuncu Nergis Kumbasar’ın küçük kızlarıdır.

1989 senesinde dünya evine giren Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar çifti, kızları Yasmin Erbil dünyaya geldikten yaklaşık bir sene sonra yani yollarını ayırma kararı almışlardır.

Yasmin Erbil eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Ortaokuldan sonra Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’nde eğitim görmüştür. Yasmin Erbil’in, Mehmet Ali Erbil’in ilk evliliğinden olan Sezin Erbil adında kendinden 13 yaş büyük ablası ve yine Mehmet Ali Erbil’in Tuba Coşkun ile yaptığı son evliliğinden dünyaya gelen Ali Sadi adında kendinden 11 yaş küçük erkek kardeşi vardır. Yasmin Erbil, anne ve babasının izinden ilerleyerek reklam yüzü ve oyunculuk kariyeri doğrultusunda ilerlemeye karar vermiştir.

Bu sene Fox Tv ekranlarında yayımlanan “Yasak Elma” dizisinin kadrosuna dahil olan Yasmin Erbil, ilk kez bu projeyle izleyicilerin karşısına geçecektir.

Yasmin Erbil Dizileri

  • 2021 – Yasak Elma
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler