Ana SayfaKimdirYasin Solak Kimdir?

İlgili Postlar

Yasin Solak Kimdir?

Türk şarkıcı olma yolunda ilerleyen ve önemli kitleye ulaşan Yasin Solak Kimdir? Yasin Solak kaç yaşında ?Yasin Solak aldığı roller nelerdir?Yasin Solak aslen nereli? Yasin Solak hangi burç? Yasin Solak hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

25 Kasım Doğumlu Ünlüler

Yasin Solak Kaç Yaşında? Yasin Solak Aslen Nereli? Yasin Solak Hangi Burç?

Başarılı sanatçı Yasin Solak, 25 Kasım 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Gaziantepli olan başarılı sanatçı Yay burcudur.

Yay Burcu Ünlüler

Yasin Solak Kimdir?

Başarılı sanatçı Yasin Solak, 25 Kasım 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Gaziantepli olan başarılı sanatçı Yay burcudur. Yasin Solak’ın babası pastane işletmecisi annesi ise ev hanımıdır. 6 kardeşler ve bunların büyüğüdür. Çocukluk döneminde okul hayatından çok müziğe ve oyunculuğa merakı sarmıştır. İlkokulu Hayriye Osman Külekçi i.ö.o ‘nda tamamlayan Yasin solak liseyi yavuz sultan selim Anadolu lisesinde okumuştur. Ailesi ve çevresindeki insanlar onun hep okuyup farklı bir alanda ilerlemesini istemiştir. Bir süre sonra ailesi de onun bu karar alıp ailesi onu desteklemeye başlamıştır. Müziğe ve oyunculuğa olan ilgisi gittikçe artmaya başlamış o yıllarda Hakan Akkaya’nın düzenlediği model of celebrity yarışmasında Gaziantep kazananları arasına girmiştir. Bunun yanı sıra da aynı sene içinde kendi çabalarıyla ve babasının da desteğini alarak söz ve müziği kendisine ait olan bir eseri klip yapmıştır. Ve  artık bu ilgiyi bir meslek ve yaşam tarzı  haline getirmek için İstanbul’a taşınmıştır. Burada  eğitim almaya  başlamış ve aynı zamanda geçimini sağlamak maksadıyla mekânlarda sahne almaya aynı zamanda modellik ve mankenlik işine devam etmiştir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler