Ana SayfaKimdirEmre Güler Kimdir?

İlgili Postlar

Emre Güler Kimdir?

“Sevginin Şarkısı” single albümüyle büyük bir çıkış yakalayan Emre Güler kimdir? Emre Güler kaç yaşında? Emre Güler albümleri neler? Emre Güler aslen nereli? Emre Güler hangi burç? Emre Güler hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Emre Güler Kaç Yaşında? Emre Güler Aslen Nereli? Emre Güler Hangi Burç?

Emre Güler 6 Mayıs 1979 senesinde Almanya’nın Heidenheim kentinde dünyaya gelmiştir. Aslen Almanyalı olan Emre Güler, Oğlak burcudur.

Emre Güler Kimdir?

Emre Güler eğitim hayatını Trabzon’da tamamlamıştır. Müziğe olan ilgili çok küçük yaşlara dayanan Emre Güler, liseden mevzun olduktan sonra eğitimini “Üniversiteyi Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesinin Makina Müh. Bölümünde” tamamlamıştır. Gitar ve mızıka çalmalı 60 ve 70’ler İngiliz ve Amerikalı müzik grupları ve müzisyenlerden ilham alarak öğrenen Emre Güler, iş hayatına atıldıktan sonra da müziği hiçbir zaman bırakmamıştır. Emre Güler Müzik hayatına çeşitli yerlerde ve etkinliklerde hem solo, hem de çeşitli gruplarla sahne alarak başlamıştır.

20’li yaşlarının başlarında kendi şarkı sözlerini yazmaya başlayan Emre Güler, yazdığı şarkıları besteleyerek kendini geliştirmiştir. Kendini dinlemeyi ve düşünmeyi seven biri olarak tanımlayan Emre Güler şarkılarını ilk kez geçtiğimiz sene müzikseverlerin beğenisine sunmaya başlamıştır. Geçtiğimiz sene Ekim ayında yayınladığı “Sevginin Şarkısı” parçasıyla dinleyicilerden yoğun bir ilgiyle karşılaşan Emre Güler kendine özgü yorumuyla büyük bir beğeni toplamıştır. Şarkının gördüğü ilgiden memnun olduğunu dile getiren Emre Güler hem iş hayatını, hem de müzik kariyerini bir arada ilerletmektedir. Emre Güler yeni şarkısını dinleyicilerle buluşturmak için hazırlıklar başlamıştır.

Emre Güler Albümleri

  • 2019 – Sevginin Şarkısı

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler